Головна » Вишгородщина

Лідер втрачає очки, але зберігає позиції!

Лідер втрачає очки, але зберігає позиції!

 Шостий тур чемпіонату Вишгородського району з футболу відзначився двома принциповими поєдинками. Так 10 червня в Лютіжі зустрілися лідери чемпіонату «Динамо КВПУ» (с. Катюжанка) та ФК «Лісовичі». Вихідний день, чудова сонячна футбольна погода – усе сприяло, щоб продемонструвати видовищний футбольний спектакль. Численні глядачі (мабуть рекордна кількість у цьому сезоні) залишилися задоволеними і інтригою цього матчу, і змістом гри, і бездоганним суддівством. 
 
Першими досягли успіху катюжанці, які розпочали гру дуже агресивно: нападник Олексій Хребот втілив перевагу сво ... Читати далі »

Доля «Межигір’я»

Доля «Межигір’я»

24 квітня цього року на сесії районної ради був зачитаний лист голови комісії з питань законності, правопорядку, боротьби з організованою злочинністю та корупцією районної ради Віктора Куляєва до голови  Вишгородської районної ради Ірини Побідаш, у якому йдеться про долю резиденції «Межигір’я».
 
«Сьогодні, коли вирішується питання з поверненням резиденції у державну власність, ситуація з використанням Межигір’я викликає занепокоєння у всіх небайдужих громадян, які очікували змін на краще. На нашу думку, деякі верткі заповзятливі ділки, прикриваючись революційною ситуацією та ... Читати далі »

100% результат «Динамо КВПУ»

100% результат «Динамо КВПУ»

Чемпіонат Вишгородського р-ну набирає обертів.
 
Ті, хто уважно стежить за ходом чемпіонату, знають, що в цьому сезоні в обох лігах грає однакова кількість команд – по 10. Зіграно п’ять турів. Перейдено так званий екватор змагань, до кінця першого кола залишилось чотири тури. У вищій лізі в одноосібні лідери вирвалась команда «Динамо КВПУ» з с. Катюжанки зі 100% результатом: 5 матчів – 5 перемог. Гіркоти поразки ще не зазнали ФК «Лісовичі» та команда «Енергетик», які вчетверте зустрічалися між собою. У спортивних журналістів є такий термін – «б ... Читати далі »

Державна Інспекція Сільського Господарства

Державна Інспекція Сільського Господарства

Державною інспекцією сільського господарства в Київській області встановлено факт незаконної передачі земельних ділянок рекреаційного призначення із земель державної власності.
 
Інспекторами Управління контролю за використанням та охороною земель розглянуто питання законності набуття права власності (користування) на земельні ділянки БФ "Відродження України" на території Ново-Петрівської сільської ради Вишгородського району та було встановлено наступне.
 

Пенсійний фонд України у Вишгородському районі

Пенсійний фонд України у Вишгородському районі

У непростих умовах сьогодення управління Пенсійного фонду України у Вишгородському районі докладає всіх зусиль для стабільної роботи галузі й недопущення будь-яких збоїв у нарахуванні та виплаті пенсій. Для багатьох пенсіонерів пенсія – це єдине джерело існування, тому забезпечення своєчасної виплати належних грошових сум – головне  завдання Пенсійного фонду.

З цим завданням працівники управління справляються. 02.06.2014 р. управління Пенсійного фонду України у Вишгородському районі розпочало фінансування пенсійних виплат червня. Потреба в коштах на забезпечення виплати пенсій та грошової допомоги жителям Вишгородщи ... Читати далі »

Розпорядження

Розпорядження

Про організацію проведення у Вишгородському районі обговорення змін до Конституції України щодо децентралізації державної влади

Відповідно до Закону України "Про місцеві державні адміністрації", на виконання розпорядження Кабінету  Міністрів  України   від 17 квітня 2014 року № 451-р "Про організацію проведення обговорення змін до Конституції України щодо ... Читати далі »

Голосували майже одностайно

Голосували майже одностайно

Організовано, свідомо і за високої активності виборців відбулися 25 травня позачергові вибори Президена України. 
 
– У неділю на одинадцяту годину ранку проголосувало понад 30 відсот­ків виборців Нижчої Дубечні, – каже голова сільської ради Валентина  Клименко, – Такої активності я не пригадую. Вибори пройшли спокійно, організовано і цілеспрямовано. Ближче до закриття проголосувало  658 виборців із загальної кількості 1004.
 
У Вищій Дубечні бабуся ... Читати далі »

За чисте небо над головою

За чисте небо над головою

Сьогодні тисячі солдатів і офіцерів готові йти на будь-які жертви, щоб раз і назавжди випалити розпеченим залізом бандитський гнійник на тілі нашої держави. Ці люди – реальний кістяк нашої країни. Вони свої уявлення про життя  та справедливість зуміли відстояти й тоді, коли державу розкрадала купка мерзотників, коли ледве не все було віддано на відкуп людям жадібним та безпринципним, які не розуміють значення слів «Честь» і «Вітчизна».
 
Бойовий досвід сучасної Української армії здобувався через участь у миротворчих операціях під егідою ООН. Не було проти кого використовувати ... Читати далі »

«Не можна нам спати коли інші сплять…»

«Не можна нам спати коли інші сплять…»

Держава починається з кордону. Слова «кордон» і «агресія» сьогодні майже синоніми. Громадяни України як ніколи з 1991–го року прагнуть зберегти рідну країну в межах існуючих кордонів. І перші, на кого будуть рівнятися інші, – це прикордонники.
 
Гасло «З кордону починається держава» по праву стає державним. Віддаючи данину поваги всім, хто ніс і зараз продовжує нести прикордонну службу, охороняючи наш мир і спокій, професійне свято прикордонників закріплено на законодавчому рівні. Прикордонник – один із перших, хто стоїть на шляху до збереження спокою, бла ... Читати далі »

Завершено фінансування пенсій за травень

Завершено фінансування пенсій за травень

23 травня 2014 р. управлінням Пенсійного фонду України у Вишгородському районі завершено фінансування пенсій за травень поточного року.  

Загальна сума коштів, спрямованих на їх забезпечення, становить 38450454 грн., у тому числі для виплати через установи банків – 21790471 грн., через об’єкти поштового зв’язку – 16431983 грн., на видатки по поштовому збору – 228000 грн.

Пенсії виплачуються пенсіонерам Вишгородщини через 11 банківських установ, а також через 22 поштових відділення. Виплата пенс ... Читати далі »

« 1 2 ... 74 75 76 77 78 ... 80 81 »