Головна » Вишгородщина

Черговий тур без несподіванок

Черговий тур без несподіванок

Третій тур чемпіонату Вишгородського району з футболу сезону 2014 року несподіванок не приніс. І хоча вболівальники з нетерпінням очікували центрального матчу туру у вищій лізі між командами «Діназ» та «Лісовичі», але на сьогоднішній день зовсім юні футболісти «Діназу», нажаль, ще не можуть конкурувати з більш досвідченими та майстерними гравцями з ФК «Лісовичі». 

У підсумку 3-1 на користь гостей. Упевнено переграли своїх суперників команди «Динамо КВПУ»(Катюжанка) та «Енергетик» (м. Вишгород). Складається таке враження, що разом з ФК «Лісовичі» ... Читати далі »

Найбільші боржники до Пенсійного фонду України

Найбільші боржники до Пенсійного фонду України

Найбільші боржники до Пенсійного фонду України по Вишгородському району станом на 1 травня 2014 року.

Важливим завданням управління Пенсійного фонду України у Вишгородському районі, яке потребує особливої уваги і негайного вирішення – наповнення бюджету Фонду. Несплата обов’язкових платежів до Пенсійного фонду приводить не лише до не наповнення  бюджету Фонду, а й порушує законні права громадян – найманих працівників. Адже Законом України &laq ... Читати далі »

Маленькі села – великі і щирі серця

Маленькі села – великі і щирі серця

На честь 9 травня у селі Пилява відзначили День Перемоги. На святі були присутні Богданівський сільський голова Тетяна Савиченко, заступники голови райдержадміністрації Валентина Духота і Тамара Овчиннікова, депутат районної ради Олександр Мороз, сільські депутати Віктор Таран та Ігор Губенко, місцевий меценат Олександр Таран. 
 
До речі, завдяки організаторській та фінансовій діяльності Олександра Тарана й був заснований у Пиляві Музей-меморіал техніки часів Великої Вітчизняної війни, який згодом став візитівкою Богданівського куща і місцем проведення багатьох свят та організації дозвілля місцевої громад ... Читати далі »

Не старіють душею ветерани

Не старіють душею ветерани

Вишгородська громада відзначила День Перемоги над фашизмом традиційною урочистою ходою від пл. Т.Г. Шевченка до Стели визволителям Вишгорода у 1943 році на набережній Київського водосховища. 
 
Колона на чолі з воїнами-афганцями спілки ветеранів Вишгородського району рухалася під знаменами України, міста Вишгорода, 167-ої Червонопрапорної Сумсько-Київської стрілецької дивізії (що визволяла Вишгород у 1943-му) та Української спілки ветеранів Афганістану (УСВА). В урочистій ході, поруч із жителями району, йшли голова районної ради Ірина Побідаш, Вишгородський міський голова Віктор Решетняк, Герой України та ... Читати далі »

Думка територіальної громади має бути вирішальною

Думка територіальної громади має бути вирішальною

Мета виїзного засідання представників низки державних структур, пов’язаних з будівництвом, експлуатацією, реставрацією та експлуатацією автомобільних доріг, що відбулося у приміщенні районної держадміністрації, полягала у вивченні та узгодженні можливостей спорудження, оснащення та подальшої експлуатації сучасного автополігону на Вишгородщині, що на думку учасників засідання залучить у район конкретні інвестиції та сприятиме організації нових робочих місць. Питання на даний момент перебуває на розгляді, вивчаються можливості інфраструктури, що вже існує, залучення до проекту наявних земельних ділянок, автодоріг місцевого сполучення.
 

День скорботи та жалю – день поваги та шани

День скорботи та жалю – день поваги та шани

Усе далі і далі відходить від нас та жахлива війна, що принесла стільки горя, насіяла розпачу і біди. 9 Травня збираються разом наші шановні ветерани. Та з кожним роком приходить їх усе менше і менше, і в очах усе більше відсвічується туга. 
 
Сказати слова вдячності ветеранам за мирне небо і щасливе дитинство зібралися жителі Вищої Дубечні та гості села. До свята готувалися від малого до великого. Вечір був переповнений спогадами. З екрану дивились до болю знайомі обличчя, минулі події, історія села, нагадуючи про плинність часу. Не було в залі людини, яка б не відчула неймовірних зусиль наших дідів та б ... Читати далі »

Чемпіонат району з футболу стартував!

Чемпіонат району з футболу стартував!

Cтарт чемпіонату Вишгородського району з футболу сезону 2014 року співпав з Першотравневими святами. Тим урочистішим стала ця подія. На відміну від минулорічного сезону формат турніру дещо змінився. Двадцять футбольних колективів були розподілені на дві ліги (вища та перша) по десять команд у кожній. 
 
У вищій лізі за почесне звання чемпіона району будуть змагатися наступні колективи: ФК «Діназ», ФК «Лісовичі», «Динамо КВПУ» (Катюжанка), «Депортіво» (Рикунь), «Десна» (Пірново), ФК «Лютіж», «Місто щастя» (Димер), «Ін ... Читати далі »

Довідка

Довідка

Про стан правопорядку на території м. Вишгород та Вишгородського району з 05 по 12 травня 2014 року.

Протягом вказаного часу на території районуну зареєстровано 10 крадіжок майна, 12 дорожньо-транспортних пригод в результаті яких постраждало 1 особа, 11 повідомлень про пошкодження майна, 5 повідомлення про насильство в сім'ї, 5 повідомлень про тілесні ушкодження, що призвели до короткочасного розладу здоров'я громадян, 5 факт вчинення правопорушення з шахрайських мотивів.

Працівника ... Читати далі »

Приклад мужності та патріотизму

Приклад мужності та патріотизму

7 травня у новопетрівському Національному музеї-заповіднику «Битва за Київ у 1943 році» відбулися обласні урочистості з нагоди рiчницi Перемоги у Великій Вітчизняній війні. Саме на цій святій землі у 1943 році точилися жорстокі і кровопролитні бої за визволення Київської області. 
 
У заходах взяли участь голова Київської обласної державної адміністрації Володимир Шандра, голова Київської обласної ради Микола Бабенко, в.о. голови райдержадміністрації Вячеслав Савенок, голова районної ради Ірина Побідаш, голова Київської обласної організації ветеранів України Микола Томашов, голова Київської об ... Читати далі »

Увічнено ім’я ще одного героя

Увічнено ім’я ще одного героя

У День Перемоги на території Спасо-Преображенської обителі милосердя в урочищі Суха поблизу хутора Петрівський уже вдев’яте відбулося перепоховання останків загиблих смертю хоробрих 73 бійців та командирів, які були знайдені пошуковцями благодійного фонду «Пам’ять». 
 
На місці перепоховання відбувся жалобний мітинг-реквієм. Віддати почесті полеглим героям прибули ветерани, представники районної влади, громадських організацій, священики, жителі навколишніх сіл, які вшанувати хвилиною мовчання пам’ять усіх полеглих в роки Великої Вітчизняної війни. 
< ... Читати далі »

« 1 2 ... 75 76 77 78 79 80 81 »