Головна » Вишгородщина

Будьте обережними на воді!

Будьте обережними на воді!

За вікном літо. Усе більше хочеться залишити квартиру і відправитися на природу, здебільшого до лісу або річки.  
 
Варто пам’ятати, що основними умовами безпеки є правильний вибір і обладнання місць для купання, навчання дорослих та дітей плаванню, суворе дотримання правил поведінки під час купання і катання на плавзасобах, постійний контроль за дітьми у воді з боку дорослих. Відпочинок на воді допускається тільки у спеціально відведених місцевими органами влади та обладнаних для цього місцях. 
 

"Мажори" влаштували перегони і вбили людину

27 липня відбулось трагічне ДТП  у Вишгородському районі. За інформацією "5 каналу": "Тойота" вилетіла на зустрічну смугу і зіткнулася з "Жигулями". Водій "Жигулів" загинув на місці, його дружина і дочка – у лікарні. Родичі постраждалих кажуть: це були "мажори", які у нетверезому стані на машинах вирішили помірятися швидкістю з іншими лихачами. У їхніх машинах знайшли зброю, додаткові автомобільні номери та посвідчення помічника прокурора.

Людмила Швирко нині перебуває у центральній лікарні міста Вишгород з травмами руки і ноги. Розповідає: їх ... Читати далі »

Підсумки роботи управління Пенсійного фонду

Підсумки роботи управління Пенсійного фонду

Протягом І півріччя 2014 року до бюджету управління з усіх джерел фінансування надійшло 224 млн. 303,51 тис. грн.  При цьому власні надходження  склали 181 млн. 790,9 тис. грн., що становить 109 % планових завдань. Надходження за додатковими ставками – 1 млн. 265,7 тис. грн., або 121 % планових завдань. Надходження  по страхових внесках становили 343,9 тис. грн., або 167,1 % від запланованих.

Протягом звітного періоду було забезпечено виплату пенсій та грошової допомоги з урахуванням підвищень 23328 пенсіонерам. Загальна сума видатків на пенсійні виплати склала 229 млн. 348,79 тис. грн., що на 10 млн. 164,58 тис ... Читати далі »

Вода, свіжий хліб та ліки для наших, із 72-ї

Вода, свіжий хліб та ліки для наших, із 72-ї

Цього тижня наші військові з 72-ї бригади, які перебувають на Донеччині та Луганщині у зоні проведення антитерористичної операції, отримали вагому підтримку з малої батьківщини – понад дві тонни провізії та амуніції. 
 
Цей важливий гуманітарний вантаж дійшов на передову в понеділок. А вдалося здійснити це – організувати, зібрати та відправити – за особистої допомоги народного депутата України Ярослава Москаленка. Йому просто зателефонував волонтер і відрапортував одним реченням: «Хлопці дякували за воду і за хліб!»…
 

Питання розглянуті, затверджені відповідні рішення

Питання розглянуті, затверджені відповідні рішення

Як ми вже повідомляли, відбулася 37-ма сесія районної ради шостого скликання.  У сесійній залі зареєструвалися 33 депутати з шестидесяти. 
 
Засідання розпочалося з хвилини мовчання за воїнами, які загинули під час антитерористичної операції, серед них – двоє наших земляків.
 
Перед розглядом порядку денного сесії голова районної ради Ірина Побідаш зачитала присутнім депутатські звернення та відповіді, що надійшли. 
 

Життя, віддане Вишгородщині

Життя, віддане Вишгородщині

Віталій Петрович Бородай, доктор сільськогоспо­дарських наук, почесний доктор Інституту агроекології і природокористування НААН України, професор кафед­ри птахівництва та дрібного тваринництва, директор міжінститутського навчально-наукового центру техно­логій у птахівництві, їх стандартизації та сертифікації, головний редактор журналу «Сучасне птахівництво».
 
У 1961 році закінчив зооінженерний факультет Української сільськогосподарської академії. З 1961 по 1966 рік працював старшим зоотехніком колгоспу «Всесвітній Жовтень» та обласної агрохіміч­ної лабораторії ... Читати далі »

Вишгородчани підтримали Схід

Вишгородчани підтримали Схід

За розпорядженням виконуючого обов’язки голови  райдержадміністрації Вячеслава Савенка була створена робоча група зі збору гуманітарної допомоги з відповідальними за організацію збору гуманітарної допомоги  – директором територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних  послуг)  Наталією Рудько та заступником начальника управління агропромислового розвитку  Василем Хом’ячуком.
 
Збір проходив надзвичайно активно, відгукнулось 19 сільських рад, чимало підприємців, сільські та релігійні громади, фермерські господарства та сільгосппідприємства, благод ... Читати далі »

Перевіряти алгеброю гармонію цифр

Перевіряти алгеброю гармонію цифр

Бухгалтерська професія одна з найдавніших. Розповідь у Біблії, що Бог зробив у перший і наступні дні – ніщо інше, як складова бухгалтерської роботи. Якщо розкласти по поличках біблійний текст, то виявиться, що у ньому присутні складові інвентаризації, статистики, аналітики, передбачення майбутнього. 
 
Сфера професійної діяльності сучасного бухгалтера дуже об’ємна. Йому потрібно знати не лише бухгалтерський і податковий облік, а й володіти спеціалізованим програмним  забезпеченням, орієнтуватися у цивільному, господарському, трудовому праві, у кадровому діловодстві, у соціальному та пенсі ... Читати далі »

Про «саботаж» та неспроможність

Про «саботаж» та неспроможність

Мені як депутату районної ради є дивним використання впливу на газету з боку сьогоднішнього керівництва районної ради з метою вирішення своїх особистих проблем. 
 
Що я маю на увазі? Відповідаю. До мене як до голови постійної комісії по боротьбі з організованою злочинністю та корупцією звернулися депутати районної ради щодо опублікованого у газеті «Слово» в номері за  5 липня 2014 року чергового звернення голови районної ради Ірини Побідаш під назвою «Байдужість, халатність чи саботаж?». У публікації автор звинувачує деяких депутатів у неприбутті на засідання тридцять сьомої с ... Читати далі »

Щедрішає блакитна нива

Щедрішає блакитна нива

Щороку користувачі Київського водосховища поставляють до столу  українців близько 900 тонн свіжої риби. Рибалки Київщини сподіваються, що вказана цифра постійно зростатиме. Напередодні професійного свята рибалок кореспондент «Слова» відвідав рибний стан і пересвідчився, що здобутки рибалок, попри складні для країни економічні часи не лише не зменшуються, а й планомірно зростають.
 
– Для цього є всі передумови, – розповідає голова асоціації користувачів Київського водосховища Микола Шинкаренко, – лише протягом минулого року флотилія спеціалізованих судноплавних засобів поповнилась новими &nbs ... Читати далі »

« 1 2 ... 72 73 74 75 76 ... 80 81 »