Головна » 2013 » Листопад » 30

Схиляємо голови в скорботі…

Схиляємо голови в скорботі…

Незважаючи на дощову погоду, мітинг-реквієм пам’яті жертв Голодомору 1932-1933 років відбувся минулої п’ятниці біля меморіального комплексу по вулиці Ватутіна у Вишгороді. 

На жалобному мітингу зібралося багато жителів міста й району. Скорботну церемонію відкрив голова Вишгородської районної державної адміністрації Олександр Приходько. Закликаючи пам’ятати про мільйони співгромадян України, що загинули від голодної смерті у 1932-1933 роках, Олександр Олексійович зазначив, що подіб­не могло трапитися через байдужість та злочинні  дії  тогочасної влади і має стати застереженням для політиків у майбутньому. Міський голова Вишгорода Віктор Решетняк запропонував присутнім ... Читати далі »

30.11.2013

Працювати на благо району

Працювати на благо району

27 листопада у великій залі Вишгородської районної ради не залишилося пустих місць. Зібралися люди, небайдужі до подальшого розвитку району, готові працювати на благо району та всіх його мешканців. Декому довелося стояти в проході.

– Разом з вами я б хотів обговорити досить актуальне питання на сьогодні, – зауважив голова адміністрації Олександр Приходько, – реалізація завдань, доручень Президента України щодо виконання програми соціально-економічного та культурного розвитку як усієї держави, так і Вишгородщини. Ми всі працюємо, щоб забезпечити втілення ініціатив Президента України у рамках реалізації програми економічних реформ на 2010-2014 роки «Заможне суспільство, конкурентоспр ... Читати далі »

30.11.2013

Про захист територій району від підтоплення

Про захист територій району від підтоплення

Останнім часом серед громадськості району поширилися чутки щодо скиду у Дніпро бактеріологічно забруднених стоків із водойми по вул. Набережна, що у Вишгороді. 
 
Це, начебто, вже погіршило екологічний стан води у Дніпрі, що привернуло увагу засобів масової інформації та державних контролюючих органів до робіт, що виконуються Управлінням водних ресурсів у Києві та Київській області у Вишгородському районі на територіях у межах впливу Київського водосховища. Редакція запросила начальника відділу інвестиційної політики «Київводресурсів» Михайла Шульгу та начальника відділу з надзвичайних ситуацій Вишгородської райдержадміністрації Олександра Охріменка, які відповіли на ряд ... Читати далі »

Обереги, оспівані у піснях

Обереги, оспівані у піснях

Великий педагог Василь Сухомлинський сказав: «Діти повинні жити в світі краси, казки, музики, малюнка, фантазії, творчості».  

Відповідно до указу Президента України Віктора Януковича 2013 рік визнано Роком дитячої творчості і проводиться з метою забезпечення освітньо-культурних потреб, створення умов для удосконалення їх творчого, інтелектуального, духовного та фізичного розвитку, виявлення і підтримки талановитих, обдарованих дітей, організації змістовного дозвілля, вдосконалення виховної роботи та розбудови системи позашкільної освіти.

30.11.2013

Футбольний сезон на Вишгородщині завершено

Футбольний сезон на Вишгородщині завершено

Матчем за суперкубок Вишгородського району завершився довгий, цікавий та безкомпромісний сезон 2013 року. 
 
Володар кубку ФК «Межигір’я» (Нові Петрівці) та ФК «Діназ» (с. Лютіж) зустрілися на футбольному полі ОСК «Діназ» в Лютежі, щоб визначити кращу команду району. Матчі між цими суперниками є справжньою окрасою футбольного життя в нашому районі. Не став винятком і цей матч. Діназівці першими відкрили рахунок – відзначився кращий нападник сезону Карім Тутахел. Але суперник без бою здаватися не збирався, і вже по перерві в одній зі своїх атак Чернишов зрівняв рахунок, подарувавши надію численним вболівальникам, які завжди палко підтримують своїх улюбленців. А ... Читати далі »

Очікується цікаве видовище

Очікується цікаве видовище

За ініціативи Пірнівського сільського голови Сергія Книжникова 24 листопада відбулись ігри попереднього етапу відкритого кубку лівого берега з футболу, формат проведення якого у цьому році зазнав суттєвих змін і був більше схожий на матчову зустріч команд правого та лівого берегів. Головною метою цих змагань є не тільки здобуття спортивних звитяг, а й залучення до активного відпочинку нових шанувальників гри, та популяризації футболу серед глядачів.
 
Спільні зусилля організаторів, самовідданість та неабияка майстерність учасників у повній мірі відповідають задекларованим цілям. Команди змагались у двох групах. Так у Нижчій Дубечні в цікавому двобої господарі, за підтримки численних симпатиків, перемогли « ... Читати далі »