Головна » Київщина

Обговорення кандидатур

Обговорення кандидатур

З метою ефективного підбору кадрів та врахування думки громади при призначенні голів місцевих адміністрацій, налагодження конструктивного та прозорого діалогу між владою та суспільством, Київська обласна державна адміністрація ініціює відкрите обговорення кандидатур на посади голів районних державних адміністрацій у Київській області. 
 
Головними критеріями відбору є  ... Читати далі »

Молодь творить добро

Молодь творить добро

Доброта, милосердя, гуманізм. Ці  поняття давні та вічні. У кожного з нас своя доля, свій життєвий шлях, свої уподобання.   Ми всі не можемо бути визначними математиками, фізиками чи митцями. Але кожен із нас через усе життя може і повинен пронести людяність, співчуття до чужої біди. І діяти, допомагати, розділяти.
 
Більше 150 років червонохресний рух несе через своїх безкорисних помічників добро і милосердя нужденним і скривдженим.  Саме крупинки ваших коштів, коли ви придбали марку Червоного Хреста чи просто зробили внесок, перетворюються в сльози радості та іскорки надії на краще.
 
Ваші пожертви одягом чи продуктами харчування, і ... Читати далі »

Наші легкоатлети – серед перших

Наші легкоатлети – серед перших

Минулої суботи  у Броварах,  у легкоатлетичному манежі, пройшов чемпіонат Київської області з легкої атлетики серед учнів 1999 року народження та молодших. Фактично цими змаганнями завершився зимовий сезон. І хоча наша Україна переживає непрості часи, спортивне свято у Броварах зібрало майже всіх тренерів Київської області та їх команди.
 
Команда Вишгородської  КДЮСШ  теж взяла участь у цьому  спортивному дійстві. Наші легкоатлети в основ­ному змагалися в спринті, стрибках та штовханні ядра, показавши високі результати, і в підсумку посіли загальне командне третє місце. В особистому заліку наші спортсмени показали наступ ... Читати далі »

Жінки Київщини за мир та стабільність у нашій державі

Жінки Київщини за мир та стабільність у нашій державі

Напружена суспільно-політична ситуація, яка склалася на півострові Крим, продовжує накопичувати тривогу у душі кожного небайдужого українця та свідомого громадянина своєї держави. 

 
Депутат Київської обласної ради Тетяна Подашевська наголошує, що мир та стабільність сьогодні стали найбільшою мрією всього населення країни та, зокрема, громади Київщини. Вона повідомила, що в області стартувала акція на підтримку військовослужбовців Кримського півострова. 
 
- Ми повинні підтримати наших хлопців військовослужбовців, захисників Вітчизни, які докладають усі свої зусилля та силу волі задля збереженн ... Читати далі »

На Київщині відбулися обласні заходи з нагоди

На Київщині відбулися обласні заходи з нагоди

Сьогодні за участі голови Київської ОДА Анатолія Присяжнюка відбулися урочисті заходи з нагоди 25-ї річниці виведення радянських військ з Афганістану. Також участь у заході взяли представники Київської обласної ради, очільники ветеранських та громадських організацій, ветерани та очевидці тих подій, а також матері та вдови загиблих воїнів. 

 
Під час промови губернатор Київщини подякував усім ветеранам за їх величний подвиг для свого народу та висловив співчуття матерям, сини яких загинули у війні та дружинам загиблих. 
 
- Сьогодні ми відзначаємо 25-ту річницю виведення військ з Афганістану. Ки ... Читати далі »

На Київщині відзначили День Соборності

На Київщині відзначили День Соборності

З нагоди Дня Соборності та Свободи України і 95-ї річниці проголошення Акта злуки на Київщині у Фастові за участю голови Київської обласної державної адміністрації Анатолія Присяжнюка відбулися обласні заходи. Саме у Фастові, 1 грудня 1918 року, в штабному вагоні, на станції Фастів, керівники Української народної Республіки і Західно-Української народної Республіки підписали так званий передвступний договір про об’єднання земель в єдину державу. 

- Єдність є головною умовою сили та незалежності нашої держави, а соборність і свобода були і залишаються наріжними каменями національної ідеї, важливими складовими становлення сучасної України, - наголо ... Читати далі »

Дітлахи Київщини на президентській ялинці

Дітлахи Київщини на президентській ялинці

Діти  з усієї Київщини побували на президентській ялинці у Національному палаці мистецтв «Україна», де вони переглянули новорічну виставу.
 
Дітки повернулися до своїх домівок переповнені емоціями, зі щирими посмішками, та, безумовно, з подарунками й солодощами. Про свої позитивні враження вони ще довгий час розповідали своїм друзям та близьким людям. 
 
У рамках реалізації соціальних ініціатив Президента України, на Київщині влада забезпечує всі необхідні умови для належного розвитку та творчої реалізації дітей з області, особлива увага також приділяється дітям з особливими потребами, дітям-сиротам, дітям-інвалідам, дітям, які ... Читати далі »

Звільнення Київщини

Звільнення Київщини

Україна активно готується до святкування 70-річчя Великої Перемоги, що буде відзначатись 9 травня 2015 року. Найважливішим етапом цієї знаменної події є відзначення 70-річчя звільнення України від фашистських загарбників.
 
Відзначаючи знаменні дати, ми з болем у серці згадуємо жахи воєнного лихоліття, жорстокої окупації гітлерівськими посіпаками рідного краю і водночас із гордістю розповідаємо про непохитну стійкість тих, хто був у лавах Червоної Армії та в партизанських з’єднаннях,  підпільників, трудовий  подвиг трудівників  тилу.
Варто  згадати, що із 1418 днів Великої Вітчизняної війни 1225  діб гітлерівський чобіт топтав землю Ук ... Читати далі »

На Київщині відкрито базу підготовки олімпійців

На Київщині відкрито базу підготовки олімпійців

Прем’єр-міністр України Микола Азаров, Міністр молоді та спорту України Равіль Сафіулін, голова Київської обласної державної адміністрації Анатолій Присяжнюк взяли участь в урочистому відкритті оновленої та модернізованої бази олімпійської та параолімпійської підготовки - плавальний басейн «Купава». - 

 
Надзвичайно приємно, що, незважаючи на досить непрості економічні умови, ми в країні вводимо в експлуатацію такі надзвичайно важливі об’єкти. Вони потрібні не тільки олімпійцям, а й для всебічного розвитку дітей та молоді, - наголосив Микола Азаров. 
 
Загалом плавальний ... Читати далі »

На Київщині відкрито школу майбутнього

На Київщині відкрито школу майбутнього

Голова Київської облдержадміністрації Анатолій Присяжнюк та Міністр освіти і науки України Дмитро Табачник взяли участь в урочистому відкритті новозбудованого Путрівського навчально-виховного комплексу «Гімназія, ЗОШ І-ІІІ ступенів, ДНЗ» Васильківського району. І саме цей навчально-виховний комплекс став переможцем Всеукраїнського пілотного проекту «Відкритий світ» започаткований Президентом України. 

 
-Навчально-виховний комплекс – це справжня школа майбутнього – найкращий подарунок дітям від влади. Тут прекрасні кабінети і майстерні, обладнані новими комфортними меблями, сучасною комп’ютерною технікою. А який чудовий спортивний зал, їдальня, ... Читати далі »

« 1 2 ... 6 7 8 9 10 »