Головна » Київщина

Київщина - лідер соціально-економічного розвитку

Київщина - лідер соціально-економічного розвитку

Голова Київської облдержадміністрації Анатолій Присяжнюк під час підсумкової прес-конференції за І півріччя 2013 року повідомив, що Київщина і надалі продовжує утримувати лідируючі позиції щодо соціально-економічного розвитку серед регіонів України. 

 
За його словами, основним завданням обласної влади є забезпечення динамічного розвитку всіх галузей виробничої та соціальної сфери шляхом виконання програм, ініційованих Президентом України, а саме: "Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава" та Державна програма активізація розвитку економіки на 2013-2014 роки. 
 

Виробництво хлібобулочної продукції на Київщині

Виробництво хлібобулочної продукції на Київщині

Прем'єр-міністр України Микола Азаров та голова Київської облдержадміністрації Анатолій Присяжнюк ознайомилися з виробництвом хлібобулочної продукції на Київщині. 

 
Київський обласний хлібопекарський комплекс у Васильківському районі було побудовано у 2012 році. Це один з найбільших в Україні та Європі заводів з виробництва хлібобулочної продукції. На підприємстві з повністю автоматизованим циклом виробництва працюють 5 виробничих ліній з загальною потужністю 300 тонн продукції на добу. 
 
- Розширення виробничих потужностей підприємства забезпечить жителів Київської області якісною пекарс ... Читати далі »

На Київщині пройшов громадський марш Миру

На Київщині пройшов громадський марш Миру

У рамках Всеукраїнської вахти пам’яті «Пишаємося Великою Перемогою!» за ініціативи Партії регіонів, зважаючи на чисельні звернення ветеранських громадських організацій та ветеранів Великої Вітчизняної війни, представників релігійних громад Київщини до центральних та місцевих органів влади, в місті Українка Обухівського району Київської області відбувся обласний громадський марш Миру «Пишаємося Великою Перемогою». 

 
Близько 10 тисяч людей з міст та районів Київщини, представники Партії регіонів, члени ветеранських, афганських, чорнобильських організацій, яким не байдужа ситуація, що склалася навколо нівелювання історичної дійсності, виступали з лозунгами пр ... Читати далі »

« 1 2 ... 8 9 10