Головна » Київщина

На Київщині відкрито сезон полювання

На Київщині відкрито сезон полювання

Упродовж жовтня місяця на Київщині було відкрито сезон полювання в усіх мисливських угіддях. На даний час полювання відкрито на пернатих, копитних та хутрових тварин, окрім зайця, полювання на якого відкривається з листопада місяця.
 
Сьогодні на території Київської області мисливське господарство ведуть 63 користувачі мисливських угідь, із них 3 державних підприємства Київського обласного та по м. Києву управління лісового та мисливського господарство, 15 господарств Київського обласного МРВО УТМР, та 45 користувачів іншої форми власності.
Площа державного мисливського резервуна Київщині орієнтовно складає 500 тис. га. У сезон полювання 2013/2014 роки в мисливських ... Читати далі »

На Київщині вирішуються проблеми ветеранів

На Київщині вирішуються проблеми ветеранів

Голова Київської обласної державної адміністрації Анатолій Присяжнюк у Вишгороді провів зустріч з ветеранами та громадою міста. Під час розмови голова Київської ОДА зазначив, що духовність та патріотизм – цінності, які потрібно відроджувати, задля збереження порозуміння та злагоди у суспільстві. 

 
- Сьогодні ми досить співпрацюємо з громадськими організаціями, дослухаємося до ваших пропозицій і чуємо ваші прохання, тому звичайно, що ветеранській організації буде надаватися приміщення, доля проведення засідань ветеранів, - сказав Анатолій Присяжнюк 
 
На виконання соціальних ініціатив Пре ... Читати далі »

Депутати Київщини – на старт!

Депутати Київщини – на старт!

12-13 жовтня 2013 року одночасно в дев’яти містах області були проведені групові змагання IV обласної спартакіади серед депутатів Київщини з волейболу та міні-футболу. Про це повідомив Голова Київської обласної організації ФСТ «Спартак» М. Жирний. 
 
У змаганнях прийняло участь біля 300 депутатів із 21 районної та 9 міських рад. До фінальної частини змагань з волейболу та міні-футболу ІV обласної Спартакіади серед депутатів міських (міст обласного значення), районних рад Київщини вийшли збірні команди міських та районних рад, які посіли перші місця у своїх групах: 
 
Міні-футбол (районні ради)

На Київщині відбулася міжнародна ярмарка “Дари Київщини”

На Київщині відбулася міжнародна ярмарка “Дари Київщини”

За участю українських та грецьких виробників сільськогосподарської продукції на оптовому ринку "Столичний” відбулося відкриття І-го Міжнародного ярмарку-фестивалю "Дари Київщини”. 

 
Як повідомив голова Київської облдержадміністрації Анатолій Присяжнюк, завдяки реалізації економічних реформ Президента України, область сьогодні займає одне з перших місць серед регіонів за рівнем соціально-економічному розвитку, а також є лідером із залучення інвестицій. 
 
- Зусилля влади спрямовані на створення сприятливого інвестиційного клімату, що дає можливість зміцнити міжрегіональне ... Читати далі »

Міжнародна ярмарка “Дари Київщини”

Міжнародна ярмарка “Дари Київщини”

11 жовтня 2013 року об 11:00 за адресою м. Київ, вул. Кільцева, 110-А (оптовий ринок сільськогосподарської продукції "Столичний”) за ініціативи голови Київської облдержадміністрації Анатолія Присяжнюка відбудеться відкриття І-го Міжнародного ярмарку-фестивалю "Дари Київщини”. 

 
Під час ярмарки відбудеться презентація сільськогосподарської продукції українських та критських виробників, яку матимуть змогу придбати усі бажаючі за доступними цінами. 
 
Також у програмі – "Свято борщу”, виступи професійних артистів українських та грецьких мистецьких колективів ... Читати далі »

На Київщині відсвяткували новосілля родини Бондарів

На Київщині відсвяткували новосілля родини Бондарів

У селі Ленінське, що на Київщині дитячий будинок сімейного типу (ДБСТ) родини Бондарів урочисто відсвяткували новосілля. Мама Зінаїда Дмитрівна і тато Петро Степанович Бондарі понад 20 років віддають тепло своїх сердець дітям-сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування. 

 
Сьогодні у сім’ї виховується 11 дітей, а загалом путівку в життя вже отримало 26 вихованців. На гостину до сім`ї завітало надзвичайно багато людей ще й з нагоди Дня народження мами, яка зуміла згуртувати довкола себе чимало однодумців у важливій справі - вихованні дітлахів. 
 
- Перед кожною районною владою, перед ... Читати далі »

Активно впроваджується проект «Київщина без окраїн

Активно впроваджується проект «Київщина без окраїн

Перетворення Київщини на територію економічного зростання та інтенсивного розвитку соціальної сфери є одним з пріоритетних завдань влади, пор це сьогодні повідомив голова Київської облдержадміністрації Анатолій Присяжнюк під час робочого візиту до Поліського району. 

 
Завдяки економічним реформам та соціальним ініціативам Президента Віктора Януковича Київщина стала лідером соціально-економічного розвитку в Україні та має змогу реалізувати проект «Київщина без окраїн». 
 
- За показниками соціально-економічного розвитку Київська область впевнено утримує лідируючу позицію серед інших ... Читати далі »

На Київщині пройшло обласне спортивне свято

На Київщині пройшло обласне спортивне свято

В рамках святкування Дня міста Українка на міському стадіоні пройшло обласне спортивне свято, участь у якому взяли мешканці та гості Київщини. Вітаючи кращих спортсменів та фізкультурників голова Київської облдержадміністрації Анатолій Присяжнюк сказав, що утвердження здорового способу життя, особливо серед дітей і молоді, на сьогодні залишається актуальним питанням для України – і головну роль тут мають відігравати фізична культура і спорт. 

 
- Сьогодні Президент України Віктор Янукович поставив завдання активізувати зусилля щодо забезпечення всіх умов для занять громадянами фізкультурою і спортом. Особливої уваги, потребує підтримка розвитку дитячо-юнацьких спортивних шкіл, буд ... Читати далі »

«Київщина без окраїн»

«Київщина без окраїн»

Іванківщина та Полісся першими відчули дієвість програми «Київщина без окраїн». Про це сказав голова Київської облдержадміністрації Анатолій Присяжнюк під час робочого візиту до Іванківського та Поліського районів. 

 
За його словами, Україна зберегла макроекономічну стабільність, і Київщина є одним із лідерів щодо соціально-економічного розвитку в державі. Доручення Президента стимулюють обласну владу до створення сприятливих умов для ведення бізнесу у віддалених районах, нових робочих місць, відкриття підприємств, забезпечення населення якісною та доступною освітою, медициною, будівництва будинків культури та бібліотек. 
 

Школи Київщини отримали нові автобуси

Школи Київщини отримали нові автобуси

У рамках реалізації державної цільової соціальної програми «Шкільний автобус» сьогодні за участю Голови Верховної Ради України Володимира Рибака та голови Київської обласної державної адміністрації Анатолія Присяжнюка відбулося урочисте вручення 12 шкільних автобусів керівникам районних відділів освіти Київщини. 

 
- Першочергове завдання обласної влади полягає у забезпеченні якісної та доступної освіти, а також створення відповідних умов для успішного навчання дітей. На Київщини досягнуто конкретних результатів щодо реалізації соціальних ініціатив Президента України Віктора Януковича. Для забезпечення рівного доступу до якісної освіти створюються належні умови для безпечног ... Читати далі »

« 1 2 ... 7 8 9 10 »