Головна » Київщина

ТЕРИТОРІАЛЬНА РЕФОРМА

ТЕРИТОРІАЛЬНА РЕФОРМА

У Київській облдержадміністрації розглянуто проект рішення „Про добровільне об’єднання територіальних громад” щодо добровільного об’єднання територіальних громад міста Буча Київської області, сіл Луб’янка та Блиставиця Бородянського району Київської області, сіл Гаврилівка, Тарасівщина, Синяк, Раківка, Червоне, Вороньківка Вишгородського району Київської області в об’єднану Бучанську міську територіальну громаду з адміністративним центром у місті Буча Київської області. Виключно усі податки, в тому числі і великих промислових підприємств, розташованих у селах Гаврилівка, Тарасівщина, Синяк, Раківка, Червоне, Вороньківка Виш ... Читати далі »

21.08.2015

Митниця "Бориспіль": контрабанда червоної ікри та риби

Митниця

В пункті пропуску «Бориспіль» затримано камчатські ікру та рибу 

Працівниками Київської митниці ДФС припинено спробу незаконного ввезення червоної ікри та риби. 

Наш співвітчизник, який повертався на батьківщину з Російської Федерації, а саме з м. Петропавловськ-Камчатський, намагався ввезти на територію України 26 кг червоної ікри та 8,5 кг свіжомороженої риби. Пасажир обрав  для проходження спрощену систему митного контролю - «зелений коридор», чим засвідчив, що переміщувані ним через митний кордон України товари не підлягають письмовому декларуванню, оподаткуванню митними платежами, не підпадають під встановлені законодавством заборони та об ... Читати далі »

06.08.2015

Контрабанда бурштину на Київщині

Контрабанда бурштину на Київщині

На Київщині вилучено 321 кг незаконно видобутого бурштину

 

У липні працівниками податкової міліції ГУ ДФС у Київській області, в рамках досудового розслідування кримінального провадження розпочатого у травні минулого року за фактом ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах, посадовими особами ТОВ «А» та ПП «Л», спільно з працівниками ГУ МВС України в Київській області вилучена бурштинова сировина загальною вагою понад 321 кг у 13 мішках, орієнтовною вартістю 4,2 млн. гривень. Коштовне каміння знаходилося на складі тимчасового зберігання Фірми «Д» у м. Біла Церква і по оперативним даним його намагалися вивезти представники ПП & ... Читати далі »

06.08.2015

Злочини Держземагентства України проти Держави

Злочини Держземагентства України проти Держави

На Київщині прокуратура повертає у державну власність незаконно передані землі площею 143 га

Прокуратурою Київської області виявлено порушення вимог земельного законодавства при розпорядженні Головного управління Держземагентства (на даний час Держгеокадастр) у Київській області землями державної власності сільськогосподарського призначення.

03.08.2015

ЗЛОЧИН МОЗ УКРАЇНИ ПРОТИ ІНВАЛІДІВ

ЗЛОЧИН МОЗ УКРАЇНИ ПРОТИ ІНВАЛІДІВ

Діти-інваліди Вишгородщини покинуті на призволяще

На території Вишгородського району практично недієздатна  програма забезпечення дітей-інвалідів Вишгородського району ліками та медичними засобами, на реалізацію якої у 2015 році виділено 270 тис. грн. Головний розпорядник цих коштів, Вишгородський Центр первинної медико-санітарної допомоги, не може їх використать на закупівлю необхідних медпрепаратів, тому що ціни на більшість необхідних із них «з невідомих причин» не задекларована відповідно до вимог постанови Кабінету Міністрів України від 02.07.20 4 р. №240 «Про референтне ціноутворення на лікарські засоби та вироби медичного призначення, що закуповуються за кошти державного та місцевого бюдже ... Читати далі »

31.07.2015

ПРИХОДИТЕ:) Флешмоб-ужин в Киеве "Люди в белом"

ПРИХОДИТЕ:) Флешмоб-ужин в Киеве

12 августа 2015 года в Киеве впервые состоится уникальное событие – “Dinner in white.UA”, по мотивам популярного во всем мире секретного флешмоба “Dîner en blanc” или более известного как «Ужин в белом».  Начало в 19:00, по адресу ул. Ильинская, 8, внутренние атриумы Бизнес-центра «Ильинский», *вход со стороны улицы Ильинской. Посетить «Ужин в белом» можно лишь при условии соблюдения дресс-кода – вся одежда должна быть белого цвета ... Читати далі »

31.07.2015

Допомога внутрішньо переміщеним особам

Допомога внутрішньо переміщеним особам

21 - го липня у приміщені Київської ОДА відбулася офіційна презентація проекту ПРООН в Київській області «Швидке реагування на соціальні та економічні проблеми внутрішньо переміщених осіб в Україні» 

Учасниками робочої зустрічі від згаданого вище проекту виступили: заступник Постійного Представника ПРООН в Україні Ініта Пауловіча, старший програмний менеджер ПРООН Катерина Рибальченко, керівник проекту Руслан Федоров, регіональний координатор проекту в Київській області Микола Смірнов, Леся Парно-Кириєнко фахівець з проекту комунікацій.

Київську область представляли голова Київської ОДА Володимир Шандра, заступник голови Дмитро Христюк, директор Департаменту ек ... Читати далі »

27.07.2015

ОБЕРЕЖНО! Африканська чума на Київщині

ОБЕРЕЖНО! Африканська чума на Київщині

Хвороба Монтгомері (АЧС) - одна із найбільш небезпечних хвороб свиней, що набуває поширення в європейських країнах, є обов'язковою для реєстрації у Всесвітній організації охорони здоров'я тварин. Характеризується високою смертністю та завдає значних економічних збитків, зумовлених відсутністю вакцини, запровадженням спеціального режиму для свиногосподарств, витратами на проведення моніторингових та діагностичних досліджень, організацію профілактичних та ліквідаційних заходів в разі загрози чи виникнення хвороби, та торговельними обмеженнями, що запроваджуються для недопущення її розповсюдження. Для людей вірус Африканської чуми безпечний, але  авто-вело-пішохідна активність у зонах карантину та нагляду активізує розповсюдження інфекції у навко ... Читати далі »

25.07.2015

КООРДИНАЦІЙНИЙ ЦЕНТР ДОПОМОГИ учасникам АТО

КООРДИНАЦІЙНИЙ ЦЕНТР ДОПОМОГИ учасникам АТО

До уваги воїнів, які отримали поранення або травму під час виконання бойових завдань в зоні АТО!

На Київщині  запустили Обласну цільову програму з надання соціальної та правової допомоги демобілізованим військовослужбовцям, які брали участь в АТО, та їх сім’ям. 
В її рамках передбачено виділення коштів на організацію оздоровлення та відпочинку демобілізованих воїнів АТО
.

Процедура над проста – готуєте перелік документів, надаєте  документи в службу у справах дітей та сім'ї за місцем проживання, обираєте заклад, Київська обласна адміністрація оплачує квитанцію в санаторій. Необхідні докумен ... Читати далі »

25.07.2015

Зелений велофорум Київської області

Зелений велофорум Київської області

Виїзна нарада керівництва Київської обласної державної адміністрації, голів районних держадміністрацій Київської області за участі активістів велоруху

Увага! Територія проведення велофоруму (с. Пилява Вишгородського району) знаходиться у зоні контролю у зв'язку із епідемією Африканської чуми свиней. Будьте уважні до інформаційних плакатів щодо обмеження в'їзду!

Що: Прес-тур на зелений велофорум Київської області
Де: с. Пилява Вишгородського району Київської області з облаштованою туристичною стоянкою в лісі біля Київського моря
... Читати далі »

24.07.2015
« 1 2 3 4 ... 9 10 »