Головна » 2014 » Липень » 19

Воїни сповнені мужності і патріотизму

Воїни сповнені мужності і патріотизму

Боротьба з ворогом на Сході України триває. Добровольці разом із професійною армією та правоохоронцями кожного дня ризикують власним життям, аби забезпечити мир у державі. Не стоять осторонь і земляки з нашого району. У складі 11-го і 25-го батальйонів територіальної оборони вони самовіддано несуть службу на благо вітчизни. 
 
Хлопці з 11-го батальйону «Київська Русь» уже на передовій. Настрій у військовослужбовців бойовий. У цьому особисто пересвідчився народний депутат України Ярослав Москаленко, який щойно повернувся з Донбасу.
 

Вишгородчани підтримали Схід

Вишгородчани підтримали Схід

За розпорядженням виконуючого обов’язки голови  райдержадміністрації Вячеслава Савенка була створена робоча група зі збору гуманітарної допомоги з відповідальними за організацію збору гуманітарної допомоги  – директором територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних  послуг)  Наталією Рудько та заступником начальника управління агропромислового розвитку  Василем Хом’ячуком.
 
Збір проходив надзвичайно активно, відгукнулось 19 сільських рад, чимало підприємців, сільські та релігійні громади, фермерські господарства та сільгосппідприємства, благод ... Читати далі »

Суверенітет держави – найвища цінність

Суверенітет держави – найвища цінність

16 липня 1990 року Верховна Рада України ухвалила Декларацію про державний суверенітет України. Відтоді в літописі нашої держави розпочалася нова сторінка, новий відлік часу – епоха утвердження України як самостійної та незалежної країни.
 
Прийняття Декларації стало першим кроком до відродження української державності. Цей документ відкрив новий етап в історії нашого народу, проголосивши основні політичні, економічні, соціальні завдання, довгострокові перспективи розвитку Української держави. У Декларації було визначено найбільш принципові позиції, які орієнтували народ на створення самостійної, правово ... Читати далі »

Не бути байдужим

Не бути байдужим

Впровадження у життя європейських цінностей, реальна допомога всім, хто її потребує, співчуття і небайдужість сьогодні  стали вимогою часу. Адже з поліпшенням умов життя та праці у європейських, принаймні, країнах зростає і тривалість життя – відтак кількість літніх і хворих людей.
 
Отже, люди похилого віку, інваліди від народження або ті, хто отримав серйозні травми й ушкодження, є предметом особливої турботи цивілізованого суспільства. Ставлення кожного члена суспільства до співгромадянина має бути таким, що дозволить покращити якість і тривалість життя будь-якого члена людської родини, навіть і ... Читати далі »

19.07.2014

Прощавай, солдате!

Прощавай, солдате!

11 липня село Демидів накрило чорною звісткою – у Луганській області загинули українські військовики, два з яких уродженці Вишгородщини.
 
Олександр Костюченко, 38-річний син, брат і  батько двох діток, був призваний до війська від мирної праці – це один із наших демидівців. Похорон загиблого героя, що зібрав сотні людей з усього району, відбувся 16 липня.
 
Відспівували захисника Вітчизни п’ять отців церков Київського патріархату. На похоронному мітингу, який ві ... Читати далі »

Перевіряти алгеброю гармонію цифр

Перевіряти алгеброю гармонію цифр

Бухгалтерська професія одна з найдавніших. Розповідь у Біблії, що Бог зробив у перший і наступні дні – ніщо інше, як складова бухгалтерської роботи. Якщо розкласти по поличках біблійний текст, то виявиться, що у ньому присутні складові інвентаризації, статистики, аналітики, передбачення майбутнього. 
 
Сфера професійної діяльності сучасного бухгалтера дуже об’ємна. Йому потрібно знати не лише бухгалтерський і податковий облік, а й володіти спеціалізованим програмним  забезпеченням, орієнтуватися у цивільному, господарському, трудовому праві, у кадровому діловодстві, у соціальному та пенсі ... Читати далі »