Головна » 2013 » Листопад » 04

ЄС може зняти питання звільнення Тимошенко

ЄС може зняти питання звільнення Тимошенко

Нові обставини у справі екс-прем'єрки Юлії Тимошенко щодо її причетності як основного фігуранта до фінансових махінацій Павла Лазаренка можуть змусити ЄС переглянути обов'язкову вимогу її звільнення для підписання Угоди про асоціацію. 


Таку думку в коментарі кореспондентові Укрінформу озвучив політолог, директор Інституту української політики Кость Бондаренко. 

"Перш за все, потрібно дочекатися офіційного підтвердження цієї інформації. Але у випадку, якщо вона буде підтверджена, то я думаю, ... Читати далі »

04.11.2013

Увага до ветеранів – щоденна почесна місія влади

Увага до ветеранів – щоденна почесна місія влади

У рамках відзначення 69-ї річниці визволення України і 70-річчя визволення Києва і Київської області від німецько-фашистських загарбників голова Київської обласної державної адміністрації Анатолій Присяжнюк провів зустріч з активом ветеранських організацій міста Обухів та району. 


- Роки воєнного лихоліття назавжди закарбувалися у ваших серцях і пам’яті. Багато фронтовиків і підпільників заплатили за Перемогу своїм здоров’ям, мільйони - віддали життя. Низький уклін, вічна пам’ять і слава визволителям, котрі зі зброєю в руках стали на захист країни, – сказав Анатолій Присяжнюк. 
04.11.2013

Апаратна нарада у голови Київської облдержадміністрації

Апаратна нарада у голови Київської облдержадміністрації

Голова Київської обласної державної адміністрації Анатолій Присяжнюк провів апаратну нараду, в якій взяли участь заступники голови облдержадміністрації та обласної ради, керівники структурних підрозділів облдержадміністрації. 

У ході наради було обговорено низку важливих питань. Зокрема, розглядалося питання виконання у регіоні завдань Президента України щодо поліпшення соціального та медичного захисту ветеранів Великої Вітчизняної війни. 

04.11.2013

“Ветерани першочергово потребують посиленої підтримки”

“Ветерани першочергово потребують посиленої підтримки”

Про це сьогодні наголосив голова Київської облдержадміністрації Анатолій Присяжнюк під час мітингу у місті Борисполі з нагоди відзначення 69-ї річниці визволення України від фашистських загарбників. 


- Одне з найважливіших завдань, яке ми сьогодні повинні виконати - це зберегти історичну пам’ять нашого народу. Завдяки ветеранам, сучасне суспільство переймає досвід тогочасної дійсності та реалій життя, - зазначив Анатолій Присяжнюк. - Низький уклін усім, хто кував Велику Перемогу на трудовому фронті, хто мужньо витримав жахіття фашистської окупації та вічна пам'ять і слава героям, яких, на жаль, немає вже сьогодні серед нас.  ... Читати далі »

04.11.2013

Анатолій Присяжнюк привітав ветеранів

Анатолій Присяжнюк привітав ветеранів

В рамках відзначення 69-ї річниці визволення України від німецько-фашистських загарбників Міністр доходів і зборів Олександр Клименко та губернатор Київщини Анатолій Присяжнюк зустрілися з ветеранами Києво-Святошинсього району та міста Ірпеня. У вітальному слові очільник регіону наголосив, що сьогодні влада приділяє значну увагу саме належному соціальному захисту ветеранів. 


- Обов’язок влади охопити всіх ветеранів війни належним соціальним захистом, якісним медичним обслуговуванням та турботою. Завдяки реалізації соціальних ініціатив та доручень Президента України на Київщині активно продовжують втілюватися в життя понад 40 цільових прог ... Читати далі »

04.11.2013

Шановні ветерани Великої Вітчизняної війни!

Шановні ветерани Великої Вітчизняної війни!

Вітаємо вас із 69-річницею визволення України від фашистських загарбників! 


Роки воєнного лихоліття назавжди закарбувалися у ваших серцях і пам’яті. Багато фронтовиків і підпільників заплатили за Перемогу своїм здоров’ям, мільйони віддали життя. 

Низький уклін, вічна пам’ять і слава визволителям, котрі зі зброєю в руках стали на захист країни. Велика шана й трудівникам тилу, які самовіддано працювали задля Перемоги. 
04.11.2013