Головна » 2013 » Листопад » 4 » Шановні ветерани Великої Вітчизняної війни!
11:13
Шановні ветерани Великої Вітчизняної війни!
Вітаємо вас із 69-річницею визволення України від фашистських загарбників! 

Роки воєнного лихоліття назавжди закарбувалися у ваших серцях і пам’яті. Багато фронтовиків і підпільників заплатили за Перемогу своїм здоров’ям, мільйони віддали життя. 

Низький уклін, вічна пам’ять і слава визволителям, котрі зі зброєю в руках стали на захист країни. Велика шана й трудівникам тилу, які самовіддано працювали задля Перемоги. 

Нашим святим синівським обов’язком постійно буде турбота, піклування та вирішення життєвих потреб ветеранів, адже ми перед вами у вічному боргу. Сьогодні влада переконливо доводить, що увага до ветеранів є щоденною та почесною місією. 

Торік було запроваджено щомісячну адресну допомогу для ветеранів війни. Це дозволило підвищити пенсійні виплати майже на чверть. До свята Великої Перемоги завершено виплати разової грошової допомоги ветеранам Великої Вітчизняної війни. У державному бюджеті для цього було передбачено понад півмільярда гривень. 

Планується підвищення пенсій для інвалідів Великої Вітчизняної війни та жертв нацистських переслідувань. Посилюється соціальний захист дітей війни. 

Якщо говорити про Київщину, то тут поновлено фінансування програм забезпечення ветеранів автомобільним транспортом, житлом. Розвивається мережа ветеранських аптек. Хоча нам потрібно ще дуже й дуже багато зробити для вас. 

Сердечно бажаємо вам щастя, здоров'я та довголіття! Нехай у ваших домівках панують злагода, спокій і добробут! 

З повагою голова 
Київської обласної державної адміністрації Анатолій Присяжнюк 
голова Київської обласної ради Олександр Качний
Переглядів: 360 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus