Головна » 2013 » Серпень » 31

З минулого в майбутнє – через сьогодення

З минулого в майбутнє – через сьогодення

Урочистим підняттям Державного прапора минулої п’ятниці розпочалися  святкування відразу трьох знаменних для нас дат – 22-ї річниці Незалежності України, 40-ї річниці з часу заснування Вишгородського району та Дня Вишгорода. 

Зрозуміло, що День Незалежності – найбільше для України всенародне свято. День заснування Вишгородського району – подія, що значною мірою сприяла розвитку та зміцненню нашого краю, як частини незалежної, суверенної держави, а що стосується Дня міста, то Вишгород – одне з найвизначніших міст Київської Русі, родова оселя багатьох великих князів.

О 10-й годині ... Читати далі »

31.08.2013

Змінимо світогляд – підемо далі

Змінимо світогляд – підемо далі

Напередодні Дня підприємця, що традиційно відзначається в першу неділю вересня та районного бізнес-форуму «Вишгородщина – від економічного зростання до соціальних перетворень», який відбудеться 5 вересня, є нагода поговорити про місце підприємництва в нашому житті.

Хотів би почати розмову з деяких теоретичних міркувань, тому що від того, що ми вкладаємо в поняття залежить оцінка діяльності підприємців. Поняття підприємництва і підприємця набуло поширення у вітчизняній соціально-економічній літературі та практичній економічній діяльності як еквівалент понять бізнес і бізнесмен .

Суть пробл ... Читати далі »

31.08.2013

Нові завдання вимагають міцних знань

Нові завдання вимагають міцних знань

29 серпня 2013 року у приміщенні районної державної адміністрації, реалізуючи завдання Президента України Віктора Януковича щодо модернізації освіти та належної підготовки до нового навчального року, відбулася конференція педагогічних працівників Вишгородського району. Подія передувала першому вересню, тому й приурочена початку нового навчального року, аналізу підсумків зробленого та перспективам роботи у році наступному. 


На конференцію були запрошені керівники структурних підрозділів РДА, районних установ, організацій та служб, керівники органів місцевого самоврядування, директори та педагогічні працівники закладів освіти, голови виборн ... Читати далі »

31.08.2013

Вагомі здобутки

Вагомі здобутки

Діяльність обласної влади спрямована на виконання Національного плану дій на 2013 рік, реалізацію нових соціальних ініціатив та програми Президента України Віктора Януковича «Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава», мета якої – добробут кожної родини та турбота про кожну людину, реалізацію завдань Президента України щодо модернізації освіти. 


Здійснення запланованого допоможе набути молодим людям впевненості у завт рашньому дні, відчути населенню країни державну опіку над родинами, турботу про дітей від народження, покращення медичного обслуговування, впровадити здоровий спосіб життя. 
31.08.2013

Безпека – одне з головних завдань ДАІ

Безпека – одне з головних завдань ДАІ

З 20 серпня по 20 вересня на території Київської області проводяться профілактичні заходи під умовною назвою «Увага! Діти на дорозі!». Основна мета даних заходів – нагадати діткам правила безпечної поведінки на дорозі. 


Літні канікули добігають кінця, а це означає, що на вулицях міст та селищ знову побільшає маленьких пішоходів. Аби нагадати дітям Правила дорожнього руху, призабуті за літній період, інспектори ДАІ проведуть у перші дні вересня уроки з правил безпечної поведінки на дорозі, забезпечать чергування біля шкіл для безпечного пересування дітей до місць навчання. 
31.08.2013

Рахунок ішов на очки

Рахунок ішов на очки

У програмі святкування 22-ї річниці Незалежності України, 40-річчя Вишгородського району, Дня Вишгорода на волейбольному майданчику «Водного кордону» відбулися змагання з пляжного волейболу серед жіночих та чоловічих пар. 


У жінок взяли участь 5 команд, у чоловіків 4. Свої волейбольні пляжні пари представили Демидів, Кагарлицький район, м. Вишгород. Волейболісти грали по колу, всі команди зіграли одна з одною. Третє місце у чоловіків зайняла команда у складі: Дмитро Побідаш, Олег Прищепа (с. Демидів), на другому місці їхні земляки – Григорій Скотаренко та Андрій Макаренко. Перемогу в змаганнях святкували господарі майданчика Антон Почукал ... Читати далі »

31.08.2013