Головна » 2013 » Серпень » 31 » Рахунок ішов на очки
10:10
Рахунок ішов на очки
У програмі святкування 22-ї річниці Незалежності України, 40-річчя Вишгородського району, Дня Вишгорода на волейбольному майданчику «Водного кордону» відбулися змагання з пляжного волейболу серед жіночих та чоловічих пар. 

У жінок взяли участь 5 команд, у чоловіків 4. Свої волейбольні пляжні пари представили Демидів, Кагарлицький район, м. Вишгород. Волейболісти грали по колу, всі команди зіграли одна з одною. Третє місце у чоловіків зайняла команда у складі: Дмитро Побідаш, Олег Прищепа (с. Демидів), на другому місці їхні земляки – Григорій Скотаренко та Андрій Макаренко. Перемогу в змаганнях святкували господарі майданчика Антон Почукалін і Віктор Панов. 

Жінки запекло боролись у кожній партії – по закінченню волейбольного турніру суддівській колегії довелось рахувати всі набрані та програшні очки, бо у трьох команд виявилось по 3 перемоги і одній поразці. Отже, третє місце у пари Ірини Грищенко і Людмили Кулініч, рахунок партій 84:83. На другому – Олена Шитова, Ірина Тернова, 74:73 завдяки перемозі над бронзовими призерками. Переможницями змагань стали Наталія Пендюренко і Світлана Дикан, рахунок партій 87:59. 

Команди-призери нагороджені медалями, а переможці пляжного волейболу отримали кубки. Нагородження проводили депутат районної ради Ірина Побідаш і головний секретар змагань Леся Тернова. 

Олександр КАЩУК, 
головний суддя змагань
Переглядів: 588 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus