Головна » 2014 » Липень » 12

Батальйон готовий до маршу

Батальйон готовий до маршу

25-й батальйон територіальної оборони Київщини на 100 відсотків забезпечено бронежилетами. Це стало можливим після того, як уповноважений депутатської групи «Суверенна європейська Україна» Ярослав Москаленко передав ще 32 необхідних бронежилети до нав­чального центру Збройних Сил «Десна».
 
Основу батальйону складають добровольці з Вишгородського району. Незабаром хлопці будуть передислоковані до зони проведення АТО.
 
Перед використанням бронежилетів у бойо ... Читати далі »

Про «саботаж» та неспроможність

Про «саботаж» та неспроможність

Мені як депутату районної ради є дивним використання впливу на газету з боку сьогоднішнього керівництва районної ради з метою вирішення своїх особистих проблем. 
 
Що я маю на увазі? Відповідаю. До мене як до голови постійної комісії по боротьбі з організованою злочинністю та корупцією звернулися депутати районної ради щодо опублікованого у газеті «Слово» в номері за  5 липня 2014 року чергового звернення голови районної ради Ірини Побідаш під назвою «Байдужість, халатність чи саботаж?». У публікації автор звинувачує деяких депутатів у неприбутті на засідання тридцять сьомої с ... Читати далі »

Щедрішає блакитна нива

Щедрішає блакитна нива

Щороку користувачі Київського водосховища поставляють до столу  українців близько 900 тонн свіжої риби. Рибалки Київщини сподіваються, що вказана цифра постійно зростатиме. Напередодні професійного свята рибалок кореспондент «Слова» відвідав рибний стан і пересвідчився, що здобутки рибалок, попри складні для країни економічні часи не лише не зменшуються, а й планомірно зростають.
 
– Для цього є всі передумови, – розповідає голова асоціації користувачів Київського водосховища Микола Шинкаренко, – лише протягом минулого року флотилія спеціалізованих судноплавних засобів поповнилась новими &nbs ... Читати далі »

Освячення храму у Сухолуччі

Освячення храму у Сухолуччі

У другу неділю після П’ятидесятниці, 22 червня, керуючий справами Української Православної Церкви, ректор Київської духовної академії і семінарії митрополит Бориспільський і Броварський Антоній освятив храм на честь Казанської ікони Божої Матері у Сухолуччі.
 
Його Високопреосвященству співслужили секретар Бориспільської єпархії протоієрей Костянтин Пилипчук, благочинний першого Вишгородського благочиння протоієрей Димитрій Денисенко, настоятель храму протоієрей Микола Горюнов і духовенство єпархії. Після закінчення літургії владика звернувся до віруючих з архіпастирським словом, привітав усіх зі святом ... Читати далі »

Золоті руки хірурга

Золоті руки хірурга

Завдяки посередництву головного лікаря комунального закладу «Вишгородська центральна районна лікарня» Вік­тора Павленка ми познайомилася з чудовою людиною і фахівцем – хірургом-травматологом Анатолієм Олександровичем Катургою. Враженнями хочемо поділитися і з читачами «Слова». Привід, здається, дуже вагомий. Одинадцятого липня Анатолію Олександровичу – 60 років. Тридцять шість з них він віддав роботі хірурга. 20 останніх працював головним травматологом Вишгородської райлікарні.
 
– Життя минає миттєво, – мовить із сумом і помітною після операції втомою мій сп ... Читати далі »