Головна » 2014 » Березень » 13 » Офіційна заява
11:09
Офіційна заява

Шановні земляки! 

 
До вас звертається Самооборона Майдану м. Вишгорода та Вишгородського району. В нелегкий для нашої країни час наша організація викристалізувалася з народного руху спротиву злочинній владі - як передовий загін самозахисту населення. Ним ми залишаємося сьогодні й залишатимемося, й надалі до повного перезавантаження влади та розбудови справді дієвих механізмів громадянського контролю за її діями. 
 
Ми докладаємо значних зусиль, щоб виправдати народну довіру та забезпечити громадську безпеку та спокій у нашому районі. Для цього нами проводиться клопітлива щоденна робота разом з Міністерством внутрішніх справ, Міністерством надзвичайних ситуацій, Міністерством оборони та СБУ України. Ми вдячні вам за вашу підтримку та порозуміння. Ми вдячні всім добровольцям та активістам, які на безоплатній основі допомагають нам у роботі. Ця спільна робота згуртовує нашу громаду. Ми пишаємося цими людьми. 
 
Та є ще й зворотна сторона процесу. 
 
Діючи неупереджено та відкрито, ми часто наступаємо на болючі мозолі тим, хто вирішив, що революція закінчилася зміною декорацій, а державна машина повинна працювати як і раніше на користь конкретних осіб. Багатьом не подобається, що легкі гроші, які зароблялися на махінаціях та на захисті приватних рейдерських схем відходять у минуле. Звісно, що ці відмираючі структури незадоволені таким станом речей та всіляко противляться змінам, яких прагне наше суспільство. І у своїй боротьбі вони не гребуватимуть нечесними діями. 
 
Хочемо попередити ще раз, що Самооборона Майдану – це народна структура, а сховати щось від народу неможливо при всіх намаганнях. Нам все одно стають відомі таємні сходки, підступні наміри та заплановані протидії ще на стадії їх планування. Зараз штаб Самооборони Майдану поінформований щодо провокації, які готуються для того, щоб очорнити нашу діяльність. 
 
Ми звертаємося до здорового глузду тих, хто планує взяти в них участь, надавати неправдиві свідчення та фальшувати докази. Не той вже час і не та країна навколо вас. Все, скоєне вами обернеться проти вас же та ударить бумерангом по організаторах. Статті будуть інші і відповідальність набагато важчою та несподіванішою. Фальшовані гроші, якими з вами розплатяться, не принесуть щастя, а стануть ще одним доказом на терезах Феміди при винесенні вироку. Ми звертаємося до чесних громадян. Ви всі знаєте нашу структуру, наші телефони та наших відповідальних осіб. 
 
Нагадуємо, що, згідно з розпорядженням №8 в/о голови Вишгородської районної ради від 03 березня 2014р., на цих же телефонах працює «Гаряча лінія» оперативного штабу забезпечення громадського порядку на території Вишгородського району. 
 
В разі виникнення будь-яких незрозумілих ситуацій звертайтеся до оперативного чергового, наших патрулів та в штаб Самооборони Майдану. 
 
Спільними зусиллями ми збережемо спокій у нашому суспільстві та зможемо забезпечити спокій наших сімей. 
 
Телефони оперативного чергового: 
 
04596-26392 / 095-688-95-26 / 067-687-23-38 
 
«Гаряча лінія» штабу Самооборони Майдану ( м.Київ) 097-820-68-63 
 
Дякуємо за співпрацю та порозуміння. 
 
Володимир Голуб, 
заступник голови оперативного штабу по координації роботи органів виконавчої влади, громадськості для забезпечення громадського порядку на території Вишгородського району, координатор Самооборони Майдану на території Вишгородського району,
Категорія: Вишгородщина | Переглядів: 508 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus