Головна » 2015 » Травень » 16

Згадали полеглих, вшанували живих

Згадали полеглих, вшанували живих

У День Перемоги у Вишгороді відбувся урочистий захід з нагоди 70-річниці Перемоги над нацизмом у Європі. 
 
На площі перед адмінбудинком, де було велелюдно, виступив оркестр студії «Водограй». Очільники району та міста, депутати районної та міської рад, працівники райдержадміністрації, апаратів районної та міської рад, ветерани, громадські організації, молодь, небайдужа громадськість Вишгорода – усі зібралися вшанувати пам’ять загиблих у війні 1939-1945 років. Громада урочистою ходою вирушила до ... Читати далі »

«Твої сини, Україно!»

«Твої сини, Україно!»

У Національному музеї-заповіднику відбулося відкриття  виставки «Твої сини, Україно!», яка є спільним проектом музею всеукраїнської громадської організації «Союз «Народна пам’ять» та благодійного фонду «З відкритим серцем у майбутнє». Презентація виставки пройшла 6 травня у день Святого Георгія Побідоносця, захисника перед Богом загиблих на полях боїв. 
 
Відкриваючі виставку, директор Національного музею-заповідника «Битва за Київ у1943 році» Іван Вікован ... Читати далі »

Інновації: від лану до столу

Інновації: від лану до столу

Враховуючи економічну та політичну ситуацію у нашій державі, зараз досить складно знайти інвестора, який би вкладав кошти у розвиток економіки, тим паче в аграрну галузь, а саме, сільське господарство та тваринництво.
 
Іноземні інвестори чекають впровадження ряду реформ, вітчизняні – стабілізації ситуації в країні, оскільки за таких умов кожна інвестиція – це певний ризик втратити власні кошти. Хоча деякі експерти стверджують, що інколи, коли ситуація складна, це і є найкращий час для інвестицій. Тому саме в та ... Читати далі »

Зростає фахова майстерність

Зростає фахова майстерність

Уже стало традицією проводити II етап всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів професійно-технічних навчальних закладів Київської області саме в державному навчальному закладі «Катюжанське вище професійне училище».
 
23 квітня ми зустрічали представників 13 професійно-технічних навчальних закладів Київської області, які приїхали для участі в конкурсі за професією «Водій автотранспортних засобів категорії «С». Сонячна погода, чарівна природа на території навчального закладу. Щирі ... Читати далі »

Нація сильна своїми талантами

Нація сильна своїми талантами

Ніхто не може дати однозначної відповіді на питання: «Що таке обдарованість дитини?» Можливо, це своєрідна іскра Божа, яку треба відшукати в її душі і допомогти не тільки не згаснути, а спалахнути полум’ям.
 
Вишгородській ЗОШ І-ІІІ ст. №1 уже понад півстоліття. Змінювались її назви, педагогічні колективи, але всі 53 роки незмінним залишається головне, заради чого в навчальному закладі чесно, творчо і сумлінно працював і працює кожен учитель –  підтримати учня, розвинути його здібності, підготува ... Читати далі »

Юні пам’ять бережуть

Юні пам’ять бережуть

У  Національному музеї-заповіднику «Битва за Київ у 1943 році» нещодавно  проведено  конкурс екскурсоводів - музеєзнавців Вишгородського району «Юні пам’ять збережуть», присвяченого 70-річчю Перемоги над нацизмом у Європі та 70-ї річниці завершення Другої світової війни.
 
У конкурсі, який проводиться у музеї вже п’ятий раз, взяли участь вісім шкіл району: Гаврилівська загальноосвітня школа І-ІІІ ст., Новопетрівська  загальноосвітня  школа І-ІІ ст. №3, Синяківська ... Читати далі »

16.05.2015

Наші стали призерами

Наші стали призерами

Минулої неділі у приміщенні Вишгородської районної КДЮСШ відбулась відкрита першість з волейболу серед  дів­чат 1998 року народження і молодших, присвячена  Дню Перемоги. З вітальним словом до учасників змагань звернувся директор Вишгородської районної комплексної дитячої  юнацької спортивної школи Микола Король. У змаганнях  взяли участь  команди з Бориспільської  ДЮСШ, Бородянської ДЮСШ, Вишгородської КДЮСШ та команда з Києва.  
 
Змагання відбулись по круговій системі, усі команди зі ... Читати далі »