Головна » 2015 » Травень » 16 » Зростає фахова майстерність
10:39
Зростає фахова майстерність
Уже стало традицією проводити II етап всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів професійно-технічних навчальних закладів Київської області саме в державному навчальному закладі «Катюжанське вище професійне училище».
 
23 квітня ми зустрічали представників 13 професійно-технічних навчальних закладів Київської області, які приїхали для участі в конкурсі за професією «Водій автотранспортних засобів категорії «С». Сонячна погода, чарівна природа на території навчального закладу. Щирі і привітні учні та викладачі радо вітали гостей. Для них співала викладач історії Алла Нікітіна, учениця 9-ї групи адміністраторів Анастасія Кириченко, учень 23-ї групи кухарів 5 розряду Олександр Бурдаков. Щиро вітав гостей директор училища Руслан Недашківський.
 
Програмою конкурсу було передбачено два тури: теоретичний та практичний. У ході теоретичного туру всі учасники виконали тестові завдання на комп’ютерах у кабінеті «Інформатики» з двох тем: «Будова та обслуговування вантажних автомобілів» та «Правила дорожнього руху». Практичний тур складався з виконання 10 вправ на автодромі училища, де учасники показали свою майстерність та вправність у керуванні автомобілем КАМАЗ-4310.
 
З нетерпінням чекали рішення журі учасники конкурсу та їхні педагоги. Найбільшу кількість балів – 234, набрав учень 37-ї групи слюсарів нашого ДНЗ «Катюжанське вище професійне училище» Роман Гайнулін, який став переможцем конкурсу. Другий результат показав учень ДНЗ «Ржищівський професійний ліцей» Віталій Полішенко, який набрав 211 балів. Третє місце розділили учень ДНЗ «Сквирське вище професійне училище» Олександр Декальчук та учень ДПТНЗ «Переяслав-Хмельницький центр професійно-технічної освіти» Сергій Голуб, які набрали по 203 бали.
 
Нам приємно, що, починаючи із 2006 року, наші учні показують найкращі результати в конкурсах фахової майстерності обласного рівня та займають призові місця у відповідних всеукраїнських конкурсах.
 
Переможець конкурсу Роман Гайнулін навчається в ДНЗ «Катюжанське ВПУ» з 1 вересня 2014 року в групі №37 «Слюсарів з ремонту автомобілів, водіїв транспортних засобів категорії «С», машиністів крана автомобільного». Роман приїхав навчатись в училище із Макарівського району. Учнівський та педагогічний колективи щиро вітають Романа з перемогою. Бажаємо йому, щоб кожне починання завжди було успішно втілене в життя, щоб професія приносила задоволення, щоб став справжнім професіоналом. Роман представлятиме Київську область на всеукраїнському конкурсі фахової майстерності у Ніжині.
 
28 квітня у Переяслав-Хмельницькому відбувся ще один конкурс – II етап всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів професійно-технічних навчальних закладів з професії «Слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування». Наше училище представляв учень II курсу групи №87 «Трактористів-машиністів с/г виробництва» уродженець Іванківського району Руслан Сорока. Конкурс проводився у два тури: теоретичний та практичний. За сумою балів (215) Руслан Сорока посів друге місце. Вітаємо Руслана, бажаємо успіхів, удачі, натхнення.
 
Адміністрація училища висловлює подяку за професіоналізм, цілеспрямованість, вимогливість педагогам, які підготували переможців: В. Порхуну, О. Кондратюку, В. Хомичу, П. Хомичу, С. Менделюку.
 
Наталія НЕВОЛЬНИК,
заступник директора з BP ДНЗ «Катюжанське ВПУ»
Категорія: Катюжанська громада | Переглядів: 702 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus