Головна » 2014 » Жовтень » 11

Оперативна нарада

10 жовтня відбулася оперативна нарада райдержадміністрації під керівництвом в.о. голови РДА Вячеслава Савенка. Було вручено державні нагороди "Мати-героїня" вісьмом жінкам Вишгородського району. 
 

11.10.2014

Роботи масштабні і різнопланові

Роботи масштабні і різнопланові

Продовжуються роботи з очистки каналів та здійснення заходів проти підтоплення будинків, триває будівництво стадіону у Нових Петрівцях. 
 
Як розповіла Руднє-Димерський сільський голова Ольга Казмірик, зараз на каналі в селі працює бригада управління водного господарства. 
 
– Нашим каналам близько 40 років, – зауважила с ... Читати далі »

«Дивосвіт» відкриває сезон

«Дивосвіт» відкриває сезон

Щороку з настанням осені у Вишгородському районному центрі художньої творчості дітей, юнацтва та молоді «Дивосвіт» проходить традиційне відкриття сезону. Цьогорічне свято пройшло у вигляді презентацій колективів, що населяють цей дивовижний позашкільний заклад. 
 
На початку директор ВРЦХТДЮМ «Дивосвіт» Олена Андріяш урочисто проголосила відкриття творчого сезону 2014-2015. А далі розпочався святковий концерт. На сцену виходили як уже досвідчені, так і зовсім нові колективи і представляли себе ша ... Читати далі »

Що з воза впало, те пропало?

Що з воза впало, те пропало?

Соціальна сфера – одна з найважливіших складових стабільності і громадського спокою. Успіхи у цьому напрямку забезпечують підтримку населення.
 
Це, практично, цитата керівника одного з передвиборчих штабів колись відомого кандидата в Президенти України. Не врахували партійці одного: задекларованого напрямку треба неухильно дотримуватися, бо протилежний веде до соціальних катаклізмів – революцій, війн і всього, що з цього витікає.
 

Як отримати роботу

Як отримати роботу

У Вишгородському районному центрі зайнятості пройшов ярмарок вакансій та послуг служби зайнятості. У ньому взяли участь 300 осіб, з них 288 чоловік безробітних, 12 чоловік зайнятого населення. На ярмарок запрошено 16 роботодавців з Вишгородського району та м. Києва. Це ТОВ «Мисливська вдача», ТОВ «Комплекс Агромарс», ТОВ «АТБ», ТОВ «Фора» та інші. Напередодні ярмарку центр зайнятості провів інформаційно-роз’яснювальну роботу та  розповсюдив серед клієнтів запрошення.
 

У пісні славімо наш край

У пісні славімо наш край

Творчі колективи Вишгородщини успішно продовжують «плести» пісенний «Поліський віночок». Нещодавно жителі сіл Богданівської сільради мали змогу подивитися виступи народного аматорського ансамблю «Лютізька левада», колективів Димерського будинку культури (директор Галина Дуняк) та Димерської дитячої музичної школи (директор С. Заводовська).
 
Співачки «Лютізької левади» розпочали свій виступ ліричним прологом, в якому художнім словом та піснею показали любов до рідного краю, роз ... Читати далі »

11.10.2014

Щоб не годувати чужинців…

Щоб не годувати чужинців…

Черговий етап акції «Підтримай свою армію сьогодні, аби завтра не готувати чужу» завершився передачею воякам 11-го та 25-го батальйонів «Київська Русь» тепловізора, тридцяти комплектів теплої білизни, цигарок та харчів загальною вагою близько півтори тонни.
 
Нагадаємо, що організатором акції виступила Асоціація рибалок-промисловиків та користувачів Київського водосховища і благодійний фонд «З відкритим серцем у майбутнє». Особ­ливістю теперішньої акції стала широка участь не лише член ... Читати далі »

Поки басейн на ремонті…

Поки басейн на ремонті…

3-4 жовтня у Броварах відбувся чемпіонат Київської області серед юнаків 1997-1998 років народження. 
 
Незважаючи на те, що басейн Вишгородської районної КДЮСШ ще перебуває на ремонті, троє спортсменів представляли Вишгородщину на цих змаганнях. Брати Ткаченки – Данило та Микита та Ростислав Крижановський були одними з наймолодших на цих змаганнях. Але це не завадило показати їм свої кращі особисті результати – Данило та Микита виконали другий дорослий розрядний норматив. А Ростислав,  окрім того, що в ... Читати далі »

Є у нас гімнастика!

Є у нас гімнастика!

З 1 вересня у Вишгородській КДЮСШ відкрилось відділення художньої гімнастики. З нашими юними граціями працює молодий, енергійний, амбітний тренер, кандидат у майстри спорту Людмила Степанівна Вологдіна.
 
Наше місто стрімко розростається, з’являється багато молодих сімей, тому відкриття нового відділення художньої гімнастики дасть змогу дівчаткам займатися цим чудовим видом спорту. Адже українська художня гімнастика має величезні традиції: чемпіонка олімпійських ігор Катерина Серебрянська,  чемпіонка світу та Євро ... Читати далі »

«Книга Друзів»

«Книга Друзів»

Це дитяче видання створено у рамках благодійної акції «Від мрії до дії» за ініціативи української поетеси Олени Роговенко під патронатом Національної оперети України та всесвітньовідомої компанії XEROX. Книга покликана підтримати дітей з особливими потребами, вселити в них віру у щасливе майбуття, подарувати оптимістичні емоції та позитивні враження.
 
Вірші книги наскрізь пронизані любов’ю і ніжністю поетеси до дітей, а яскраві веселі ілюстрації, що супроводжують кожну сторінку видання, виконані учнями дит ... Читати далі »