Головна » 2014 » Жовтень » 11 » Щоб не годувати чужинців…
10:22
Щоб не годувати чужинців…
Черговий етап акції «Підтримай свою армію сьогодні, аби завтра не готувати чужу» завершився передачею воякам 11-го та 25-го батальйонів «Київська Русь» тепловізора, тридцяти комплектів теплої білизни, цигарок та харчів загальною вагою близько півтори тонни.
 
Нагадаємо, що організатором акції виступила Асоціація рибалок-промисловиків та користувачів Київського водосховища і благодійний фонд «З відкритим серцем у майбутнє». Особ­ливістю теперішньої акції стала широка участь не лише членів асоціації, а й користувачів та рибалок Київського водосховища, а також індивідуальних рибалок та громади рибальського села Лебедівки.
 
– Започаткована нами акція щоразу розширюється за рахунок учасників, суми зібраних коштів, необхідних воякам предметів універсального призначення, як військового так і цивільного. Цього разу ми зібрали 20 тисяч гривень для придбання тепловізора, значну суму для закупівлі теплої білизни, цигарок та харчів довготривалого зберігання, – розповідає голова Асоціації рибалок-промисловиків та користувачів Київського водосховища, депутат Лебедівської сільської ради Микола Шинкаренко. 
 
Започаткована на початку антитерористичної операції благодійна акція набрала перманентного, тобто постійно діючого характеру. Так організатори й учасники вже наступного разу планують зібрати кошти на теплі зимові речі, як то бушлати, утеплене взуття, кевларові каски та бронежилети для земляків-військовослужбовців.
 
– Нам не байдуже чиїх вояків ми будемо годувати і одягати в майбутньому. Бо непереможна армія може зростати і мужніти лише на підмурках широкої народної підтримки, – завершуючи свою розповідь про особливості сьогоднішнього  патріотичного вчинку односельчан, каже одна з ініціаторів волонтерського руху громадськості Лебедівки Тетяна Потоцька.
 
Юрій ГОРОВИЙ, «Слово»
Фото Олександра КОВАЛЕНКА
 
На фото: Тетяна Потоцька, Сергій Буяло, Іван Пономаренко, Олексій Олійник, Микола Шинкарнко та наймолодший представник волонтерського руху Олександр Буяло передають вантаж для відправки воякам АТО Ірині Шугайло, представнику благо­дійного фонду «З відкритим серцем у майбутнє»
Категорія: Лебедівська громада | Переглядів: 763 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus