Головна » 2014 » Жовтень » 11 » Роботи масштабні і різнопланові
11:11
Роботи масштабні і різнопланові
Продовжуються роботи з очистки каналів та здійснення заходів проти підтоплення будинків, триває будівництво стадіону у Нових Петрівцях. 
 
Як розповіла Руднє-Димерський сільський голова Ольга Казмірик, зараз на каналі в селі працює бригада управління водного господарства. 
 
– Нашим каналам близько 40 років, – зауважила сільський голова. – Останнім часом на їхнє очищення у держави бракувало ресурсів. Як наслідок – замулення рукавів каналів та підтоплення будинків. Сьогодні, за сприяння народного депутата Ярослава Москаленка та депутата облради Олександра Приходька, роботи з відновлення русла каналу в основному виконані. 
 
У Новопетрівській школі №2, де навчається близько 160 учнів, триває будівництво стадіону (поле розміром 100 на 60 метрів), дворядної глядацької трибуни та огорожі з сітки-рабиці. Загальна вартість проекту – близько 4,5 млн. грн. Будівниц­тво відбувається за сприяння народного депутата України Ярослава Москаленка.
 
Роботи виконуються ТОВ «Євроспортаренабуд». На стадіоні будуть займатися учні школи №2 та 65 вихованців ФК «Діназ». 
 
Також цього тижня відбулася зустріч депутата райради Віктора Куляєва з мешканцями села Вахівка. Під час розмови вахівчани підняли питання благоустрою села, ремонту сільського клубу та вирішення інших нагальних питань, особливо щодо пенсіонерів. Побажання та пропозиції Віктор Куляєв узяв до уваги для подальшого вирішення.
 
Інф. «Слова»
Фото Олександра КОВАЛЕНКА
Категорія: Новопетрівська громада | Переглядів: 700 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus