Головна » 2014 » Вересень » 27

Пам’ять про героя – у серцях і граніті

Пам’ять про героя – у серцях і граніті

22 вересня в Демидові відбувся урочистий захід, пов’язаний з подіями на Сході України. 
 
Цього дня на фасаді місцевої школи було відкрито меморіальну дошку, що засвідчила: «Тут навчався справжній патріот України старший сержант, старший механік-водій танка Олександр Андрійович Костюченко, який загинув смертю хоробрих 11 липня 2014 року в ході антитерористичної операції на сході України захищаючи незалежність і цілісність Батьківщини». У виступах односельчан, друзів, учителів і учнів було зазначено, що ... Читати далі »

Вшанували пам’ять народних месників

Вшанували пам’ять народних месників

Представники громадських та ветеранських організацій Вишгородського району відзначили знаменний день покладанням квітів та імпровізованим мітингом біля пам’ятного знаку, розташованого на території Чернинського лісництва на межі з Чернігівською областю.
 
Голова ради ветеранів Вишгородського району, почесний громадянин Вишгородського району, кавалер орденів Богдана Хмельницького та Великої Вітчизняної війни, полковник у відставці Петро Головко наголосив на значному внеску партизанів Вишгородщини у перемогу у другій Світовій війні та подякував у сприянні, організації та проведенні цього заходу депутату обласної ради Олександру Приход ... Читати далі »

Відчував, що я серед своїх в Україні

Відчував, що я серед своїх в Україні

Волонтерство у нашій державі отримало величезний розмах. Багато хто з експертів вважає їхню діяльність головною причиною військових успіхів у АТО. Завдяки волонтерам армія взута та накормлена, має бронежилети, каски та нічні приціли. Активісти вишгородського фонду «З відкритим серцем у майбутнє» також беруть активну участь у добродійній допомозі війську. Наш кореспондент поспілкувався з одним із них, Олександром Дзюбою.
 
– Уже який день намагаюся зв’язатися з Вами, Олександре, щоб взяти обіцяне інтер ... Читати далі »

Артисти співали для демидівців

Артисти співали для демидівців

Нещодавно у Демидівському Будинку культури відбувся благодійний концерт муніципального чоловічого вокального ансамблю «Ясени» й танцюристів студії народного танцю «Барвінок» із Києва.
 
Депутати сільської ради пройшли із запрошенням для людей, які відгукнулись на заклик допомогти українському війську, що веде бойові дії на Сході. Було зібрано понад 22 тисячі гривень.
 

Міні-футбол – захоплююча гра

Міні-футбол – захоплююча гра

Наприкінці вересня на базі Вишгородської КДЮСШ відділом освіти, у рамках олімпійського тижня, були проведені змагання з міні-футболу між учнями 5-6-х класів, присвячені Дню працівника фізичної культури і спорту.
 
Змагання пройшли на високому рівні. Гравці та гості отримали велике задоволення від чудової гри, кожна команда намагалась вибороти перемогу. А тепер детальніше про результати: перше місце – Вишгородська ЗОШ №1, д ... Читати далі »