Головна » 2014 » Червень » 28

Дякуємо за життя

Дякуємо за життя

Недільний ранок 22 червня 1941 року трагічною сторінкою увійшов у життя мільйонів українців і залишився навіки в історії як День скорботи та вшанування жертв війни в Україні. Ніхто не забутий, ніщо не забуте. Ми сумуємо за всіма, хто ціною свого життя виконав святий обов’язок із захисту Батьківщини. І мені здалося у чомусь символічним збіг того, що 22 червня 2014 року теж випало на неділю. Різниця хіба що у тому, що у нашому збройному протистоянні з Росією нас підтримує Німеччина.
 
У цей день у районі відбулися заходи до Дня скорботи й вшанування пам’яті жертв Великої Вітчизняної війни. На пам&rsq ... Читати далі »

28.06.2014

Збережемо врожай від втрат

Збережемо врожай від втрат

Працівники  сільського  господарства докладають багато зусиль, щоб посіяти та виростити врожай зернових. Одним з факторів небезпеки його втрати є пожежі, а основна їх причина – необережне поводження з вогнем та несправність збиральної техніки. Минулого року на території держави сталося 22 пожежі, вогнем знищено більше 180 га зернових, завдано збитків більш ніж на 2 млн грн.
 
Щоб вогонь не завдав лиха, необхідно заздалегідь подбати про справність сільськогосподарської техніки, яка буде задіяна для збирання врожаю, та забезпечити її протипожежним обладнанням.

«Збережи життя солдату»

«Збережи життя солдату»

Уповноважений депутатської групи «Суверенна європейська Україна» Ярослав Москаленко передав партію бронежилетів 4 рівня захисту березанському батальйону «Київ-11». Військові з Вишгорода отримали 15 штук, з Іванкова – 32 бронежилети, із Славутича – 7. 
 
Разом з тим, славутичани отримали додаткові 33 бронежилети: три із них направлені у 72-й батальйон, що укомплектовується у Білій Церкві, 30 штук розподілять серед інших формувань.
 
Інші два брон ... Читати далі »

У взаємодії з Держводагентством

У взаємодії з Держводагентством

Відбулася робоча поїздка депутата обласної ради Олександра Приходька у Рови, Рудню Димерську, поселення переселенців із Чорнобильської зони  та інші населені пункти району. Серед головних завдань – з’ясування обсягу робіт, пов’язаних із розчищенням меліоративних каналів та запобіганню підтопленню у цій місцевості. 
 
У зв’язку з великою кількістю звернень мешканців району щодо проблеми з підтопленням будинків, Олександр Приходько звернувся до голови Держводагентства Василя Сташука, за сприяння якого почалися роботи з розчищення меліоративних каналів (водовідведення). З метою к ... Читати далі »

Живе пам’ять про героїв

Живе пам’ять про героїв

19 червня, напередодні Дня скорботи, працівники Національного музею-заповідника «Битва за Київ в 1943 році» та представники всеукраїнської громадської організації «Союз «Народна пам’ять» привели до ладу пам’ятний камінь, що знаходиться біля траси Київ–Димер. Саме в цьому місці 3 листопада 1943 року війська Першого Українського фронту прорвали оборону німців і почали наступ на Київ. 
 
Пам’ятка була в жахливому стані. Волонтери  навели порядок – золотом засяяли літери на камені: «Тут на дільниці Мощун–Вишгород війська Першого Укра ... Читати далі »

Свято для дітей

Свято для дітей

«Діти – наше майбутнє». Під таким гаслом у Сухолуччі відбулось святкування Міжнародного дня захисту дітей. 
 
Свято проходило на одному з дитячих майданчиків. Тут напередодні свята було завершено і будівництво альтанки – тепер є де сховатися малечі від дощу та спеки. Це будівництво виконано за кошти спонсора Олега Миколайовича Висоцького. Також з нагоди свята ним закуплено велику кількість іграшок.
 
Дитячий майданчик до свята було прикрашено повітряними ку ... Читати далі »

Футбол іде на перерву

Футбол іде на перерву

До завершення першого кола залишився один тур, тому лідери в передостанньому турі втрачати турнірні очки не мали права, вони їх і не втратили.
 
Але зробити це їм було вкрай непросто. Наприклад, у матчі «Динамо КВПУ» – «Лютіж» футболісти з Катюжанки під час матчу програвали 3:1, але все ж знайшли у собі сили, проявили характер і вирвали перемогу з рахунком 4:3. У Пірново на дуже важкому футбольному газоні місцева «Десна» приймала лідера чемпіонату ФК «Лісовичі» ... Читати далі »