Головна » Сухолуцька громада

Освячення храму у Сухолуччі

Освячення храму у Сухолуччі

У другу неділю після П’ятидесятниці, 22 червня, керуючий справами Української Православної Церкви, ректор Київської духовної академії і семінарії митрополит Бориспільський і Броварський Антоній освятив храм на честь Казанської ікони Божої Матері у Сухолуччі.
 
Його Високопреосвященству співслужили секретар Бориспільської єпархії протоієрей Костянтин Пилипчук, благочинний першого Вишгородського благочиння протоієрей Димитрій Денисенко, настоятель храму протоієрей Микола Горюнов і духовенство єпархії. Після закінчення літургії владика звернувся до віруючих з архіпастирським словом, привітав усіх зі святом ... Читати далі »

Свято для дітей

Свято для дітей

«Діти – наше майбутнє». Під таким гаслом у Сухолуччі відбулось святкування Міжнародного дня захисту дітей. 
 
Свято проходило на одному з дитячих майданчиків. Тут напередодні свята було завершено і будівництво альтанки – тепер є де сховатися малечі від дощу та спеки. Це будівництво виконано за кошти спонсора Олега Миколайовича Висоцького. Також з нагоди свята ним закуплено велику кількість іграшок.
 
Дитячий майданчик до свята було прикрашено повітряними ку ... Читати далі »

Вклоняємось солдатам Перемоги

Вклоняємось солдатам Перемоги

Свято 69-річниці Дня Перемоги відбулося у селі Сухолуччя.
 
Урочиста частина мітингу проходила біля Братської могили населеного пункту. На святково прибраній території поховання майорять прапори та повітряні кульки. Вшанування Дня Перемоги, як і очікувалося, пройшло урочисто, святково, з ноткою смутку та спогадами ветеранів. Присутні згадували загиблих земляків, страшні епізоди війни, слухали проповідь настоятеля храму – отця Миколая.
 
За традицією, відбулося покладання вінків і ... Читати далі »