Головна » 2014 » Січень » 11

Відкрито реконструйовану «Купаву»

Відкрито реконструйовану «Купаву»

Прем’єр-міністр України Микола Азаров, голова Київської обласної державної адміністрації Анатолій Присяжнюк та міністр молоді та спорту України Равіль Сафіулін  взяли участь в урочистому відкритті оновленої та модернізованої бази олімпійської та параолімпійської підготовки – плавального басейну «Купава».

– Надзвичайно приємно, що, незважаючи на досить непрості економічні умови, ми в країні вводимо в експлуатацію такі соціально важливі об’єкти. Вони потрібні не тільки олімпійцям, а й для всебічного розвитку дітей та молоді, – наголосив Микола Азаров.

Загалом плавальний басейн «Купава» ... Читати далі »

11.01.2014

З новими сподіваннями

З новими сподіваннями

Новий 2014 – рік дерев’яного коня. Його талісманом вважається Синій Дерев’яний Кінь. Згідно зі східним календарем, рік Коня вступить у свої права 31 січня 2014 року і триватиме до 18 лютого 2015 року. 

Астрологи вважають, що рік Коня принесе людям великі зміни в житті. Тому дуже важливо буде діяти, ретельно плануючи все до дрібниць, обдумувати кожен крок і бути обережними у своїх рішеннях і вчинках.
Багатьом знакам зодіаку в 2014 році може неймовірно пощастити. Звершення задуманого і довгоочікувані зміни в житті на краще – ось основна мета Синього Коня, яка подарує багато ща ... Читати далі »

11.01.2014

Дітлахи Київщини на президентській ялинці

Дітлахи Київщини на президентській ялинці

Діти  з усієї Київщини побували на президентській ялинці у Національному палаці мистецтв «Україна», де вони переглянули новорічну виставу.
 
Дітки повернулися до своїх домівок переповнені емоціями, зі щирими посмішками, та, безумовно, з подарунками й солодощами. Про свої позитивні враження вони ще довгий час розповідали своїм друзям та близьким людям. 
 
У рамках реалізації соціальних ініціатив Президента України, на Київщині влада забезпечує всі необхідні умови для належного розвитку та творчої реалізації дітей з області, особлива увага також приділяється дітям з особливими потребами, дітям-сиротам, дітям-інвалідам, дітям, які ... Читати далі »

Звільнення Київщини

Звільнення Київщини

Україна активно готується до святкування 70-річчя Великої Перемоги, що буде відзначатись 9 травня 2015 року. Найважливішим етапом цієї знаменної події є відзначення 70-річчя звільнення України від фашистських загарбників.
 
Відзначаючи знаменні дати, ми з болем у серці згадуємо жахи воєнного лихоліття, жорстокої окупації гітлерівськими посіпаками рідного краю і водночас із гордістю розповідаємо про непохитну стійкість тих, хто був у лавах Червоної Армії та в партизанських з’єднаннях,  підпільників, трудовий  подвиг трудівників  тилу.
Варто  згадати, що із 1418 днів Великої Вітчизняної війни 1225  діб гітлерівський чобіт топтав землю Ук ... Читати далі »