Головна » 2014 » Січень » 11 » Дітлахи Київщини на президентській ялинці
11:29
Дітлахи Київщини на президентській ялинці
Діти  з усієї Київщини побували на президентській ялинці у Національному палаці мистецтв «Україна», де вони переглянули новорічну виставу.
 
Дітки повернулися до своїх домівок переповнені емоціями, зі щирими посмішками, та, безумовно, з подарунками й солодощами. Про свої позитивні враження вони ще довгий час розповідали своїм друзям та близьким людям. 
 
У рамках реалізації соціальних ініціатив Президента України, на Київщині влада забезпечує всі необхідні умови для належного розвитку та творчої реалізації дітей з області, особлива увага також приділяється дітям з особливими потребами, дітям-сиротам, дітям-інвалідам, дітям, які позбавлені батьківського піклування, та які опинились у складних життєвих обставинах, дітям з багатодітних сімей та дітям, які залишилися без батьківського піклування.
 
Також у рамках обласної традиційної новорічної акції «Світ дитинства», в області відбулося святкування Нового року та Різдва Христового. У районах та містах області проведені розважальні, мистецькі, культурно-освітні заходи за участю керівництва обласної державної адміністрації, районних державних адміністрацій, міських виконавчих комітетів. Всього у святкових заходах брало участь 45 тисяч маленьких мешканців Київщини.
 
Фінансування здійснюється за рахунок коштів, передбачених на реалізацію програми «Назустріч дітям», а також коштів, зібраних під час благодійної акції «Не будь байдужим», започаткованої головою Київської облдержадміністрації Анатолієм Присяжнюком.
 
Категорія: Київщина | Переглядів: 465 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus