Головна » 2014 » Січень » 11 » З новими сподіваннями
11:31
З новими сподіваннями
Новий 2014 – рік дерев’яного коня. Його талісманом вважається Синій Дерев’яний Кінь. Згідно зі східним календарем, рік Коня вступить у свої права 31 січня 2014 року і триватиме до 18 лютого 2015 року. 

Астрологи вважають, що рік Коня принесе людям великі зміни в житті. Тому дуже важливо буде діяти, ретельно плануючи все до дрібниць, обдумувати кожен крок і бути обережними у своїх рішеннях і вчинках.
Багатьом знакам зодіаку в 2014 році може неймовірно пощастити. Звершення задуманого і довгоочікувані зміни в житті на краще – ось основна мета Синього Коня, яка подарує багато щасливих весіль, народження дітей, придбання житла та зміну місця проживання для багатьох людей.

Амулетом року Коня є підкова. Тож вона повинна прикрашати ваш будинок не тільки у новорічну ніч, а й протягом усього року. Вона приверне щастя у дім. Вважається, що, якщо підкова висить рогами вниз, то вона обсипає всіх, хто входить у будинок удачею і щастям. А якщо підкова висить ріжками вгору, говорять, що вона, навпаки, збирає в собі благополуччя, багатство, здоров’я і не дає їм розплескатися даремно.

Як підвісити підкову – вирішуйте самі. У будь-якому випадку, той спосіб, який ви підсвідомо виберете, і буде саме для вас найкращим.

Фото Олександра КОВАЛЕНКА, «Слово»
Переглядів: 382 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus