Головна » Архів матеріалів

Димер – найкраще місце на землі

Димер – найкраще місце на землі

Нещодавно у Димері пройшов конкурс «Мій рідний Димер – найкраще місце на землі» серед учнів. До уваги читачів пропонуємо роботу, що перемогла у номінації «Літературна творчість». Автор твору – учень 5-а класу Димерської школи №1 Антон Світличний. За словами вчителів, десятирічний Антон – талановита, дуже обдарована дитина, однаково добре навчається як гуманітарним дисциплінам, так і точним. Тому й не дивно, що його робота дійсно стала найкращою. Однокласники та вчителі вітають Антона з перемогою та бажають йому подальших успіхів і перемог у навчанні. 

 
Земле моя. Така рідна і знайома до кожної краплини крові і така невідома, таємнича… Я ... Читати далі »

Родина

Родина

Родина – перший священий союз, котрий людина укладає з необхідності. Вона покликана будувати цей союз на вірі, любові й свободі, і з чистою совістю піднестись до наступних форм духовного спілкування людей – Батьківщини й Держави. 


Родина починається зі шлюбу. Спираючись на правду, об’явлену ще в другому розділі книги Буття, Ісус Христос учить про цінність і нерозривність шлюбу: «А на початку створення Бог створив їх чоловіком та жінкою. Ось чому чоловік покине свого батька – матір і пристане до жінки своєї, й обоє будуть одним тілом; тому вже не двоє, лише – одне тіло. Що, отже, злучить Бог, людина хай не розлучає». (Євангеліє від Марка, ... Читати далі »

14.09.2013

Веселкова країна кирпатого дитинства

Веселкова країна кирпатого дитинства

У процесі творчості дитина розвивається інтелектуально й емоційно, визначає своє ставлення до життя і своє місце в ньому, набуває досвіду колективної взаємодії, удосконалює навички роботи з різними інструментами і матеріалами, своє вміння володіти тілом, голосом, мовою і т.д. Чим більша палітра творчих технік у дитини, тим більш різносторонньою і вправною вона стає. 


Саме на розвиток творчих здібностей наших дітей спрямований Указ Президента України «Про проведення у 2013 році Року дитячої творчості в Україні». Новими соціальними ініціативами Президента України «Діти – майбутнє України» передбачено розвиток талантів та обдарувань дітей, п ... Читати далі »

14.09.2013

Виховуємо чемпіонів і даємо здоров’я

Виховуємо чемпіонів і даємо здоров’я

Вишгородська районна комплексна дитячо-юнацька спортивна школа, яка працює з 1979 року, є позашкільним навчальним закладом, що за своїми матеріальними технічними можливостями та власною спортивно-тренувальною базою входить до трійки найкращих шкіл Київщини. 


Сьогодні в школі займається близько 400 дітей з Вишгородського району та Вишгорода не тільки на власних спортивних спорудах, а й на базах загальноосвітніх шкіл району – Лютізької, Демидівської, Гаврилівської та Вишгородської спеціалізованої школи «Сузір’я». У школі працює чотири відділення – легкої атлетики, плавання, волейболу та футболу. З юними спортсменами працюють одинадцять досв ... Читати далі »

14.09.2013

«Кити» битимуться не на жарт

«Кити» битимуться не на жарт

Зіграно два тури другого кола чемпіонату Вишгородського району з футболу. 


Прогнозовано потужно розпочав після перерви «Діназ», отримавши дві впевнені перемоги у чемпіонаті, та здолавши опір в драматичному двоборстві чвертьфіналу кубка Вишгородського району команди «Інделек» (Вишгород). Основний час закінчився з рахунком 1:1, а в футбольній лотереї пощастило діназівцям. Дві гостьові перемоги отримала команда «Десна-55» з Хотянівки, причому хотянівці здолали не аутсайдерів, а команди, що ставлять перед собою високі турнірні завдання, відповідно «Нептун» (Старі Петрівці) та ФК «Лютіж». 
14.09.2013

Школа майстрів та здоров’я

Школа майстрів та здоров’я

У Вишгородській районній дитячо-юнацькій спортивній школі з водних видів спорту функціонує три відділення: вітрильний спорт, веслування академічне, веслування на байдарках та каное, в яких займаються підлітки Вишгородського району. Основними завданням школи є забезпечення розвитку здібностей вихованців в обраному виді спорту, створення необхідних умов для гармонійного виховання, фізичного розвитку, повноцінного оздоровлення, змістовного відпочинку і дозвілля дітей та молоді, самореалізації, набуття навичок здорового способу життя. 


Школа впродовж 21 року виховала переможців, призерів та учасників п’яти Олімпіад. Це Інна Осипенко-Радомська ... Читати далі »

14.09.2013

Популяризація здорового способу життя

Популяризація здорового способу життя

У Вишгороді відбулося засідання круглого столу за участю заступника голови Київської облдержадміністрації Олександра Басая та президента Федерації футболу України Анатолія Конькова. 

 
Під час засідання сторони обговорили питання щодо реконструкції стадіону "Енергетик” у місті Вишгороді та будівництво критого манежу. 
 
За словами Олександра Басая, реконструкція головного стадіону у Вишгороді буде проведена вперше від часу його будівництва. 
 
- На доручення Президента України та відповідно ... Читати далі »

На Київщині відкриють ще 30 спортивних об’єктів

На Київщині відкриють ще 30 спортивних об’єктів

Заступник голови Київської облдержадміністрації Олександр Басай ознайомився з ходом реконструкції футбольного поля «Колосок», що у Борисполі. 


За його словами, на ремонтні роботи з місцевого бюджету було виділено 500 тисяч гривень. До стадіону підведено воду та електрику, організовано роздягальні та душові кабіни, облаштовано трибуни та трав’яне покриття поля. А введення в експлуатацію заплановано до Дня міста. 

- Сьогодні на Київщині успішно реалізуються соціальні ініціативи Президента, в т ... Читати далі »

12.09.2013

На Київщині буде збудовано ще один свинокомплекс

На Київщині буде збудовано ще один свинокомплекс

Голова Київської облдержадміністрації Анатолій Присяжнюк та голова сільськогосподарської асоціації "ТОВ Нива Переяславщини" Олександр Мостіпан взяли участь у закладенні капсули під будівництво нового, вже сьомого за рахунком, свинокомплексу сільськогосподарської асоціації "Нива Переяславщини" у с. Паришівка Баришівського району. 


Анатолій Присяжнюк наголосив, що завдяки реалізації Державної програми активізації розвитку економіки на 2013-2014 роки, доручень та ініціатив Президента України в Київській області активно впроваджується програма "Київщина без окраїн”, яка, зокрема, передбачає інтенсивний розвиток агропромислового сектору та сіл ... Читати далі »

09.09.2013

Спільними зусиллями – до загального добробуту

Спільними зусиллями – до загального добробуту

5 вересня у Великій залі районної ради відбувся районний бізнес-форум «Вишгородщина – від економічного зростання до соціальних перетворень», ініціаторами якого виступила Вишгородська районна державна адміністрація за підтримки Київської обласної державної адміністрації, Вишгородської районної ради, Спілки підприємців Вишгородщини, Асоціації роботодавців Вишгородщини, районного державно-комунального фонду підтримки підприємництва. 

Захід проводився з метою покращення співпраці між бізнесом і владою, визначення оптимальних шляхів розвитку Вишгородщини і став своєрідним майданчиком для обговорення проблем, що існують у бізнесовому ... Читати далі »

07.09.2013
« 1 2 ... 194 195 196 197 198 ... 241 242 »