Головна » Димерська громада

Що варта людина без лісу?

Що варта людина без лісу?

Ліси в житті людини є джерелом деревини та відіграють величезну екологічну, естетичну і санітарно-гігієнічну роль.
 
Перед лісівниками ДП «Димерське лісове господарство», як і перед усіма українськими лісівниками, стоять дуже важливі і відповідальні завдання – збільшити площу лісів, підвищити їхню якість і продуктивність, раціонально використовувати деревину та проводити догляд за вже існуючими лісовими багатствами держави. 
 

Козацькому роду нема переводу!

Козацькому роду нема переводу!

З перших днів війни, розв’язаної Росією на сході України, димерці, продов­жуючи славні традиції козаччини XVІІ століття на території Димера, стали на захист своєї Вітчизни.
 
Серед перших добровольців, які невагаючись пішли на фронт, були і наші земляки Руслан Шарапа, Микола Сингаєвський, Володимир Марченко, Олександр Почапський, Дмит­ро Сочнєв, Андрій Фаст та багато інших. Частина з них після поранень відновлюють здоров’я, а Андрій Фаст нагороджений орденом  Богдана Хмельницького ІІ ступеня за бої ... Читати далі »

Лісокультурна компанія пройде вчасно та якісно

Лісокультурна компанія пройде вчасно та якісно

Весна в нас асоціюється з пробуд­женням природи, розвитком, початком нового життя. У цей час, як ніколи, хочеться «вирватися» з домівок, кабінетів, бути ближче до землі, до природи. А справжній подих весни можна почути тільки в лісі.
 
Весна для лісівників ДП «Димерське лісове господарство» – найбільш гаряча пора. Адже в цей стислий проміжок часу закладається майбутнє лісів. У цьому році в лісгоспі заплановано провести посадку лісових культур на площі 246 га, доповнення лісових культур на пл ... Читати далі »

Міцний імунітет – здорове життя

Міцний імунітет – здорове життя

Питання зміцнення та підтримки імунітету актуальні сьогодні для багатьох. Детально розібратися з проблемами імунної системи намагалися учасники «круглого столу» «Міцний імунітет – запорука здорового життя», що відбувся днями у Димерській бібліотеці для дорослих.

Ініціаторами зібрання стали працівники бібліотеки та Вишгородського районного територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг).

... Читати далі »

Творчий вечір «Стежини»

Творчий вечір «Стежини»

Є така думка, що народними піснями більше захоплюються люди старшого віку. Однак у Димерському будинку культури минулої суботи зібрались і дідусі та бабусі, і люди середнього віку, і молодь, і навіть багато дітлахів. Прийшли, щоб наснажитись співом ансамблю «Стежина», який завжди дарує гарний настрій, виконуючи, в основному, українські народні пісні.
 
Задумавши створити фольклорний колектив, Олександр Мехед запросив до ансамблю Катерину Пихтіну, Віру Рядову, Надію Ященко та Лідію Трайковську. «Назву вони в ... Читати далі »

«Пролісок» повернувся з кубком

«Пролісок» повернувся з кубком

Уже вкотре студія хореографічних мініатюр «Пролісок» (керівник Олександра Нетикша) Димерського відділення Вишгородського районного Центру художньої творчості дітей, юнацтва та молоді «Дивосвіт» з успіхом взяла участь у Міжнародному фестивалі-конкурсі мистецтв «Джерело надій», який відбувся в останні дні листопада у Києві в концертному залі Будинку культури Академії праці, соціальних відносин і туризму.
 
Здавалося б, чим можуть здивувати компетентне журі фестивалю вже добре знайомі юні тал ... Читати далі »

Погляд на життя – тільки позитивний

Погляд на життя – тільки позитивний

Нервові зриви, депресії, стреси – багатьом у нашому непростому і з соціальної, і з економічної точки зору житті знайомі ці стани. Як людині справитись з ними, як сформувати позитивний погляд на життя?
 
Над цими запитаннями розмірковували учасники «круглого столу» «Формування позитивного погляду на життя», що відбувся днями у Димерській бібліотеці для дорослих. Ініціаторами зібрання стали працівники бібліотеки та Вишгородського районного територіального центру соціального обслуговування (надання ... Читати далі »

«Джерело надій» здійснює мрії

«Джерело надій» здійснює мрії

Уже традиційно у ці теплі осінні дні радо зустрічав гостей ХХІІ Все­український  фестиваль-конкурс мистецтв «Джерело надій». Для виконавців і колективів з усієї України гостинно відчинилися двері Академії праці і соціальних відносин міста Києва, у просторій залі якої вже вкотре проходить цей конкурс. Оцінку виступів учасників конкурсу здійснювало журі, яке складається з провідних спеціалістів, авторитетних фахівців у сфері музики, вокалу та хореографії.
 
Добре знаним на фестивалі-конкурсі «Джерело ... Читати далі »

Свято мистецтва і благодійництва

Свято мистецтва і благодійництва

27-28 вересня у Києві відбувся І Міжнародний  благодійний телевізійний дитячий фестиваль-конкурс мистецтв  «Euro music dance», що проходив за підтримки департаменту освіти і науки, молоді та спорту Києва та Київської міської ради. До столиці  завітали дитячі  колективи з Білорусі, Вірменії та різних куточків України.
 
Виступи конкурсантів  оцінювало  компетентне  журі, у складі якого були Ніна Матвієнко, Володимир Бистряков, Злата Огнєвич та інші.

Україно, незборима зроду – ти душа великого народу

Україно, незборима зроду – ти душа великого народу

Прочитаймо давню й сиву свою долю нещасливу, прочитаймо, українці, бо на кожній цій сторінці повно крові, повно болю, але віри в нашу волю.
 
Саме цими словами та хвилиною мовчання розпочалися збори громади селища Димер, сіл Кам’янки та Рикунь з нагоди 23-ї річниці Незалежності України. Збори відкрив Димерський селищний голова Леонід Кучерявий, який подякував за мужність та героїзм, вручив грамоти, квіти та подарунки нашим односельчанам, які, залишивши рідні домівки, відстоювали незалежність України ... Читати далі »

1 2 3 »