Головна » Новосілівська громада

«Карасик» приймає другу зміну

«Карасик» приймає другу зміну

Літо невпинно мчить уперед і вже перетнуло свій екватор. А це означає, що дитячий оздоровчий табір «Карасик», розташований на мальовничому березі річки Десна у Новосілках, уже розпочинає нову зміну і радісно приймає нових відпочивальників. 
 
Відомо, що у цьому таборі роблять все для того, щоб організувати незабутнє дозвілля для дітей. Тут ретельно підготувалися до літнього сезону-2014 – провели необхідні ремонтні роботи, попрацювали над упорядкуванням території та власного пляжу. 
 

Привіт, «Карасику»!

Привіт, «Карасику»!

У мальовничому куточку с. Новосілки Вишгородського району неподалік швидкоплинної Десни розташований дитячий оздоровчий табір «Карасик»  Державного підприємства спеціального приладобудування «Арсенал».
 
02.06.2014 року у табір приїхали перші відпочиваючі 54 хлопчиків та дівчаток із Вишгородського району. Зустрів групу дітей відважний ковбой, який повідомив про те, що потрапити на територію табору можна, коли знаєш пароль. Звичайно, наші діти не знали пароля, тому ковбой поділився військовою таємницею, і вже через кілька хвилин дітей оглядали медичні працівники Світлана Коломієць т ... Читати далі »