Головна » 2014 » Липень » 26 » «Карасик» приймає другу зміну
11:04
«Карасик» приймає другу зміну
Літо невпинно мчить уперед і вже перетнуло свій екватор. А це означає, що дитячий оздоровчий табір «Карасик», розташований на мальовничому березі річки Десна у Новосілках, уже розпочинає нову зміну і радісно приймає нових відпочивальників. 
 
Відомо, що у цьому таборі роблять все для того, щоб організувати незабутнє дозвілля для дітей. Тут ретельно підготувалися до літнього сезону-2014 – провели необхідні ремонтні роботи, попрацювали над упорядкуванням території та власного пляжу. 
 
І от днями до «Карасика» прибули нові відпочивальники. Ця зміна особлива. Серед трьох десятків хлопців і дівчат є мешканці Поліського та Вишгородського районів Київщини, а ще – зі Сходу України, зокрема з Краматорська і Слов’янська. Сумувати дітям тут наврядчи доведеться, адже протягом зміни для них заплановані цікаві екскурсії, дітлахи будуть задіяні у багатьох гуртках та артистичних студіях. А що вже казати про чисте лісове повітря та купання у річці? Тож кожен знайде собі заняття за вподобанням і водночас оздоровиться. 
 
Це вже друга зміна підряд, яка стала можливою завдяки фінансовій допомозі народного депутата України Ярослава Москаленка. Перший заїзд відбувся минулого місяця, у червні. Тоді у «Карасику» побувало 54 маленьких мешканців Вишгородського району. Сподіваємось, що і цього разу діти запам’ятають свій відпочинок у таборі веселим, позитивним та ще довго ділитимуться своїми яскравими враженнями!
 
Галина НАГОРНА
Категорія: Новосілівська громада | Переглядів: 998 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus