Головна » 2017 » Серпень » 10

Паперовий ремонт

Паперовий ремонт

До Димерської районної лікарні після капітального ремонту приїхали з інспекцією голова Київської облдержадміністрації Олександр Горган і прокурор Київської області Дмитро Чібісов з метою перевірити на що саме були витрачені минулого року 8 мільйонів 600 тисяч гривень бюджетних коштів.
Приводом для поїздки стали скарги головного лікаря. Під час огляду приміщення  медик показав, як нова штукатурка обсипається, розетки розташовані в безпосередній близькості до душу, а для людей в інвалідних візках умови не створені, хоча у проекті вони передбачені.
«Коли я звернувся з претензіями до підрядника, той зажадав ще 12 мільйонів для усунення недоліків. Цей об’єкт уже профінансовано. За документами весь обсяг робіт проведено, і, не дивлячись на те, що акти закриті, пі ... Читати далі »

Важко в навчанні, але гранатометники не підвели

Важко в навчанні, але гранатометники не підвели

На стрільбищі, що знаходиться у селі Старе з 1 по 4 серпня відбувся фінальний етап змагань на визначення кращого гранатометного розрахунку РПГ-7В Національної гвардії України у 2017 році. 
Фінальний етап складався з двох частин: теоретичної та практичної, де  теоретична складалася з визначення рівня знань щодо заходів безпеки, матеріальної частини, та практична – безпосереднє виконання вправ. 
Гранатометники оцінювались у знанні теорії, де наші хлопці, заробивши максимальну кількість балів, проявили майже бездоганне знання предмету. «У процесі підготовки було нелегко, вивчили дуже багато теоретичного матеріалу»,  – висловив думку старший солдат Є. Коваленко.
Під час практичної частини гранатометники виконували три вправи  з ... Читати далі »

Чи відродимо замулене джерело?

Чи відродимо замулене джерело?

Переплелося у житті сумне й веселе. Тож після новин про події в Україні і світі зупинилася на каналі з українськими мелодіями.
Певно, що невеселі ноти телепатично передалися і співачці. Вона дуже журилася, що туман і дощі притлумили тьохкання в серці. Слухачів запитувала, чи може природна аномалія вплинути на почуття? Багато хто їй би пояснив, що кохання не зважують дощем та туманом. А якщо сніг та заметіль, то треба думати, як не замерзнути, а не співати так жалібно-безнадійно у затишній студії.
Пригадала життєву історію, коли закохана дівчина за своїм милим подолала тисячі кілометрів і все шукала його єдиного. Навіть сувора  природа чужих країн змилостивилася над нею і через багато літ страждань повернула їй коханого.
А з радіо через негоду обділена коханням співачк ... Читати далі »