Головна » 2017 » Серпень » 10 » Важко в навчанні, але гранатометники не підвели
14:20
Важко в навчанні, але гранатометники не підвели

На стрільбищі, що знаходиться у селі Старе з 1 по 4 серпня відбувся фінальний етап змагань на визначення кращого гранатометного розрахунку РПГ-7В Національної гвардії України у 2017 році. 
Фінальний етап складався з двох частин: теоретичної та практичної, де  теоретична складалася з визначення рівня знань щодо заходів безпеки, матеріальної частини, та практична – безпосереднє виконання вправ. 
Гранатометники оцінювались у знанні теорії, де наші хлопці, заробивши максимальну кількість балів, проявили майже бездоганне знання предмету. «У процесі підготовки було нелегко, вивчили дуже багато теоретичного матеріалу»,  – висловив думку старший солдат Є. Коваленко.
Під час практичної частини гранатометники виконували три вправи  з практичних стрільб, що оцінювалися за такими показниками, як  час виконання вправи, послідовність дій та влучність по цілі. Проявивши високі практичні навички виконання вправи, гранатометник М. Лебедєв, згодом зазначив: «Було майстерне виконання вправ, напружені змагання і неабияка конкуренція –  відчувається, що це фінальні змагання всеукраїнського рівня, але ми намагалися довести, що ми кращі та гідно представили нашу військову частину».
У фінальному етапі змагань на визначення кращого гранатометного розрахунку РПГ-7В Національної гвардії України у 2017 році переможцем став гранатометний розрахунок від військової частини 3077. Це гранатометник старший солдат Л. Лебедєв та помічник гранатометника старший солдат Є. Коваленко. 

Богдан БІНДЮЖЕНКО. Фото Євгена РАЛЬЧЕНКА

Категорія: Вишгородщина | Переглядів: 466 | Додав: slovo
comments powered by Disqus