Головна » 2015 » Липень » 04

Конкурс: Вивезення побутових відходів

Конкурс: Вивезення побутових відходів

Воропаївська сільська рада оголошує конкурс на надання послуг з вивезення побутових відходів на території населеного пункту Воропаїв

Відповідно до рішення сесії за № 423-53-VI від 03 липня 2015 року запроваджено процедуру конкурсу про надання послуг з вивезення побутових відходів. З умовами конкурсу можна ознайомитися в с. Воропаїв, вул. Київська, 47 у голови конкурсної комісії Івженко Наталії Григорівни, тел.: (04596) 41 144. Конкурс триває до 04 серпня.2015 року.

Кваліфікаційні вимоги до учасників конкурсу:

  • наявність матеріально-технічної бази
  • вартість надання послуг
  • ... Читати далі »

І навчались, і ділились досвідом

І навчались, і ділились досвідом

Пенсійний фонд України на базі управління ПФУ у Вишгородському районі провів підсумкове заняття п’ятиденного  семінару, організованого навчально-методичним центром Державного підприємства "Інформаційний центр персоніфікованого обліку Пенсійного фонду України"

Діяльність Пенсійного фонду України сьогодні в полі зору значної частини населення України. Адже багато хто – сьогоднішні і майбутні пенсіонери, роботодавці – так чи інакше пов'язані з його діяльністю, від безперебійного функціонування системи пенсійного забезпечення залежить, врешті решт, і благополуччя багатьох людей. Отож організатори заходу поставили  за мету обмін досвідом, обговорення актуальних питань та законодавчи ... Читати далі »

Антимонопольний комітет України: контроль ринку реклами

Антимонопольний комітет України: контроль ринку реклами

Київське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України звертається до суб’єктів господарювання,  які протягом 2013 – 2014 років звертались до Коцюбинської селищної ради із заявами про надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами в смт Коцюбинське із проханням надати інформацію

  •  Чи надавались Вам робочим органом – «відділом містобудування та архітектури . Ірпінь» будь - які платні послуги?
  • Чи оплачувалась Вами послуга за погодження дозволу на розміщення зовнішньої реклами?        ... Читати далі »

04.07.2015

На АЗС Shell вводять споживачів в оману

На АЗС Shell вводять споживачів в оману

ТОВ «Альянс Холдинг» оштрафовано на 68 тис. грн за поширення інформації, що вводить в оману при проведенні акції «Єдина країна»

Адміністративна колегія Київського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України визнала дії ТОВ «Альянс Холдинг», які полягають у поширенні на банерах мережі АЗС Shell інформації про отримання у подарунок бокалу, при цьому не зазначивши суттєві умови проведення Акції, зокрема наявність картки лояльності клубу Shell SMART, порушенням конкурентного законодавства та наклала штраф у сумі 68 тис. грн.

За результатами розгляду Відділенням заяви громадянина, в якій ... Читати далі »

04.07.2015

Замовлення витягу з Держаного земельного кадастру

Замовлення витягу з Держаного земельного кадастру

Презентація електронної послуги «Замовлення витягу з Держаного земельного кадастру»

30 червня Державна служба України з питань геодезії, картографії та кадастру та Державне агентство з питань електронного урядування України запустили електронну послугу «Замовлення витягу з Державного земельного кадастру». Завдяки запровадженому принципу екстериторіальності громадяни отримають принципово новий рівень сервісу.

Дотепер замовлення витягу відбувалося лише за місцем безпосереднього розташування ділянки, що призводило до втрат часу та створювало корупційні ризики, оскільки етап подачі заяви та видачі результатів знаходився під контролем ... Читати далі »

04.07.2015