Головна » 2015 » Квітень » 14

Ощадбанк почав видавані кредити на опалювальні котли

Ощадбанк почав видавані кредити на опалювальні котли

В рамках реалізації урядової програми енергозбереження Ощадбанк почав програму кредитування громадян на придбання котлів, що працюють на будь-яких видах палива та енергії крім природного газу.

Програма передбачає відшкодування позичальникам частини суми кредиту. На придбання електричних або твердопаливних котлів урядом виділено 50 мли. гри. бюджетних коштів.

Кредит надасться на термін до 36 місяців. Ставка - 25% річних, обов'язковий власний внесок - 10% від вартості коїла. Мінімальна сума кредиту - 1000 гри., максимальна - 30 000 грн.

Ощад ... Читати далі »

Всеукраинський конкурс дитячого малюнка

Всеукраинський конкурс дитячого малюнка

3 1 квітня по 31 грудня 2015 року Укрпошта спільно з дитячим журналом «Малюк Котя» проводитиме конкурс дитячого малюнка «Мій рідний дім Україна».

«На переможців чекатимуть цікаві призи, а роботи, що найбільше вразять журі, матимуть шанс прикрасити українські поштові марки, конверти чи картки. Укрпошта час від часу заохочує дітей до художньої творчості. Ми завжди намагаємося сприяти вихованню любові до Батьківщини, патріотичних почуттів і родинних цінностей, адже діти – це наше майбутнє!» &ndas ... Читати далі »