Головна » 2015 » Березень » 21

Запорука миру – сильні Збройні сили

Запорука миру – сильні Збройні сили

На базі навчального центру Національної гвардії України у Нових Петрівцях відбулося випробування броньованих автомобілів та мобільних командних центрів. Серед представленої вітчизняним виробником техніки: бронеавтомобіль «Козак», «Шрек-АРС», мобільний центр морально-психологічного забезпечення, похідний автомобільний клуб-друкарня, кухня, банно-пральний комплекс тощо. 
 
Участь у заході взяли секретар РНБО Олександр Турчинов, міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, т.в.о. командуючого Наці ... Читати далі »

Поезія пророка вражаюче актуальна

Поезія пророка вражаюче актуальна

Благодійний фонд «Покоління» спільно з Вишгородською районною радою до дня народження українського генія і пророка Тараса Шевченка, презентували пересувну філателістичну виставку «Останнім шляхом Кобзаря», що відкрита у фойє адміністративного будинку (площа Шевченка, 1).
 
На урочистому відкритті виставки були присутні голова районної ради Ірина Побідаш та депутат Київської обласної ради Олександр Приходько. 
 

Сім’я – найбільша цінність України

Сім’я – найбільша цінність України

Сім’я – це єдина повноцінна одиниця в суспільстві, здатна найефективніше забезпечувати процес виховання молодого покоління, формувати характери і мораль юних громадян та готувати їх до повноцінного, соціально активного життя в суспільстві.
 
Та попри оптимістичне прагнення українців створювати міцні і щасливі родини, більшість сімей розпадаються, завдаючи болю і страждань як батькам, так і дітям. Усе це є наслідком руйнації моральних та духовних цінностей, відсутності скоординованої державної сімейної політики, ... Читати далі »

Звучала пісня над Карпатами

Звучала пісня над Карпатами

Народний аматорський хор «Деснянські зорі» з гордістю повідомляє, що 14-15 березня в місті Хуст відбувся VI всеукраїнський фестиваль патріотичної пісні «Червоне поле», де ми отримали диплом лауреата першого ступеня. Участь у цьогорічному фестивалі взяли близько 250 конкурсантів із Закарпаття, Хмельниччини, Івано-Франківщини та Київщини.
 
Найкращих виконавців визначало компетентне журі у складі професора Київського національного університету культури і мистецтв, заслуженого працівника культури України ... Читати далі »

21.03.2015

Роздуми про аграрні реформи або маємо те, що маємо…

Роздуми про аграрні реформи або маємо те, що маємо…

Чи задовольнить село запропонована нова аграрна політика і чи можна ії вважати реформаторською? У який спосіб відбувається приватизація (розпаювання) землі у фермерських господарствах. Чи з’явиться у землі господар? Чи зробить нова аграрна реформа бідні місцеві громади самодостатніми, сильними, впливовими і незалежними? Чи варто запровад­жувати мінімальний термін оренди землі і продаж земель сільськогосподарського призначення?   Кому допомагатиме держава?
 
Своїми роздумами з цього приводу ділиться голова гро ... Читати далі »

«Сузір’я сліз, думок і почуттів»

«Сузір’я сліз, думок і почуттів»

Під такою назвою у Вишгородській центральній бібліотеці пройшов творчий вечір Анатолія Черняхівського, присвячений його 65-річчю від дня народження.
 
Анатолій Іванович – заслужений вчитель України, почесний громадянин Вишгорода, поет та композитор, автор поетичних збірок, автор гімну Київщини. Його вірші друкуються в чисельних поетичних альманахах і збірках, на сторінках періодичних видань.
 

Зійшлися пазли у дивовижну картину

Зійшлися пазли у дивовижну картину

У фонді «Святої Ольги» під патронатом партії «Воля» та Всеукраїнської громадської організації «Молода країна» пройшла виставка робіт вихованців ВРЦХТДЮМ «Дивосвіт» – гуртків образотворчого мистецтва «Колібрі», яким керує Ольга Носак та декоративно-ужиткового мистецтва «Чарівні кольори», керованим Любов’ю Янішевською.
 
На виставці представлені  понад 50 дитячих картин живопису, а саме – графіка, гуаш, акварель та понад 70 рукодільн ... Читати далі »