Головна » 2014 » Жовтень » 04

Естафета пам’яті

Естафета пам’яті

Давно відгриміли бої Великої Віт­чизняної війни. Виросли і змужніли покоління, які не знали її жахів. Пішла з життя більшість ветеранів, уцілілих  у цій страшній битві. Уже майже 70 років минуло відтоді, як над землею прогримів салют Перемоги. Але пам’ять про подвиги і героїзм воїнів-визволителів передається нащадкам героїв Великої Вітчизняної.
 
Туристсько-краєзнавча естафета пам’яті учнівської молоді, присвячена 70-річчю визволення України від нацистських загарбників, пройшла Київщиною з червня по вере ... Читати далі »

Єднаймося, родино люба!

Єднаймося, родино люба!

Сьогодні наш народ відчуває потребу в згуртованості і відповідальності за майбутнє нащадків. Жахливі події, що відбуваються у державі, допомогли відчути глибину нашої любові до України. Ми одягаємо вишиванки не тому, що це модно, креативно, а тому, що для нас стало важливим довести всьому світові, що ми українці. Нам і в страшному сні не являвся той жах, який переживає нині весь український народ. Ми нареш­ті зрозуміли, в чому помилялися, і ті помилки коштують нам життя сотень українців. 
 
Гаврилівська громада разо ... Читати далі »

Свято врожаю

Свято врожаю

Осінь завжди приходить зі щирими гостинцями, соковитими і смачними фруктами, запашними овочами.
 
26 вересня у Козаровицькій загальноосвітній школі двері були гостинно відчинені – усі чекали свята врожаю. До дня осені кожен клас підготував виставку та зробив презентацію своєї роботи. Композиціям, які виставили класи позаздрили б і дизайнери. Об’єднувала усі композиції спільна ідея – єднання України. Вражали патріотизмом композиції «Українське подвір’я», «Бійці АТО», «Єдин ... Читати далі »

Громадою подбаймо про нужденних земляків

Громадою подбаймо про нужденних земляків

Першого жовтня ми відзначили Міжнародний день людей похилого віку. Цей день, як ще одне нагадування, що досить часто поряд з нами є люди, яким конче потрібна наша допомога. 
 
Працівники Вишгородського районного територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) найчастіше спілкуються саме з такою категорією осіб – людьми похилого віку, котрі потрапили у складні життєві обставини, одинокими громадянами, інвалідами, надаючи їм соціально-побутові, соціально-медичні, інформаційні та інші по ... Читати далі »

Бібліотека – рідний дім для книги

Бібліотека – рідний дім для книги

Радість сьогодні у нас така, що й межі немає: найдорожчих гостей бібліотека зустрічає. Нехай у цій залі у цей час лунають жарти, сміх гучніше, бібліотеці – 70! Й вона одна з найкрасивіших. 
 
Саме цими словами розпочалось святкування Всеукраїнського Дня бібліотек, який нинішнього року співпав з 70-річчям створення Вишгородської центральної районної бібліотеки. 
 

Вирує футбольне життя

Вирує футбольне життя

Триває чемпіонат Вишгородського району з футболу сезону 2014 року. Зіграно чотири тури другого кола, тож, якщо враховувати той факт, що в кожній лізі знялося по одній команді, то до закінчення командам залишилось зіграти по чотири гри, кожна з якої може стати вирішальною. У кожній лізі визначились команди, які будуть боротися за медалі. У вищій лізі це:  «Лісовичі», «Енергетик», «Динамо КВПУ», «Інделек» та «Діназ». 
 
Видовищним та безкомпромісним видався ... Читати далі »