Головна » 2014 » Серпень » 23

Наша нація має глибоке коріння

Наша нація має глибоке коріння

День Незалежності України – значима подія в історії україн­ського народу. Це свято, яке живе у серці кожного українця – патріота держави, передає почуття гордості за свою націю, яка, сьогодні йдучи через серйозні випробування, вибудовує незалежну державу. 
 
Ідея всеукраїнської єдності ніколи не полишала наш народ – упродовж багатьох століть  ми очікували на своє визнання. Витоки нашої державності та незалежності беруть свій початок ще за часів Київської Русі і Галицько-Волинської держави, дал ... Читати далі »

Життя після…

Життя після…

Мабуть великою несподіванкою для сепаратистів-терористів на Сході України та їхніх ляльководів-«благодєтєлєй» із сусідньої недружньої держави став волонтерський рух в Україні. Ці, часто безіменні, герої доправляють багато необхідного нашим бійцям на передову. Не всі вони розповідають про свою діяльність. І не даремно. Адже останнім часом на Сході почастішали випадки фізичного знищення волонтерських груп, які працюють у зоні АТО. Але розповідати про них, я вважаю, треба. Це свята справа, що підтримує бойовий дух наших воїнів. 
 

Пожежам можна запобігти

Пожежам можна запобігти

Щорічно лісові пожежі завдають непоправного збитку природі і державі. На території Київської області лісовий фонд становить 728,9 тис. га. Цьогоріч пожежами знищено 17,16 га лісу. На перший погляд, збитки від пожежі не дуже великі, та у порівнянні з тим, як довго відновлюються лісові насад­ження – наслідки просто масштабні.
 
19 серпня фахівці ГУ ДСНС України у Київській області відвідали Державне підприємство «Вищедубечанське лісове господарство». Рятувальники розпочали захід з наради, до якої залучили ... Читати далі »

23.08.2014

Розквіта «Поліський віночок»

Розквіта «Поліський віночок»

Можна багато говорити, планувати якусь справу роками, виношувати ідею і ніколи її не здійснити. А можна й так, як це робить голова Богданівської сільської ради Тетяна Савиченко та депутат цієї ради Ігор Зубенко: задумали, озвучили і, перехрестившись, сказали: «Поїхали!»
 
І ось вже у Пиляві відбувся другий етап фестивалю народної творчості «Поліський віночок». Цього разу на території музею виступали аматори з Катюжанки та Козаровичів.
 
... Читати далі »

Хто силу має – до вершин зійде

Хто силу має – до вершин зійде

Жителі Вишгородщини у різний спосіб намагаються надавати допомогу військовослужбовцям-землякам, які воюють у зоні проведення АТО задля скорішого мирного життя. У день великого релігійного свята Спаса, 19 серпня, у Вишгородському районному центрі дитячої творчості «Дивосвіт» відбувся благодійний концерт, який організували Народна рада міста Вишгорода і Вишгородського району та благодійний фонд «З відкритим серцем у майбутнє». 
 
Щоб зібрати кошти для військових, організатори запросили народну арти ... Читати далі »