Головна » 2014 » Липень » 05

Потрібно зміцнювати тил

Потрібно зміцнювати тил

Народні депутати з групи «Суверенна європейська Україна» продов­жують кампанію «Збережи життя солдату». Ярослав Москаленко разом зі своїм колегою Ігорем Єремеєвим передали 60 бронежилетів, 5 дизель-генераторів і 20 професійних освітлювачів на потребу 11-го батальйону територіальної оборони, який нині проходить підготовку у навчальному центрі Сухопутних військ Збройних сил України «Десна».
 
У «Десні» парламентарії особисто відвідали військовослужбовців, які незабаром виконуватимуть завдання у рамках антитерористичної операції на Сході України. Кістяк бійців і ... Читати далі »

Візки – від церковного фонду

Візки – від церковного фонду

Днями три інвалідні візки, що надійшли від Української всецерковної благодійної організації «Карітас-Київ», передано стаціонарному відділенню Вишгородського районного територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) та мешканці Димера Катерині Михайлівні Батесі.
 
Ця акція – результат співпраці районної влади з релігійними організаціями, зокрема, з громадою Української греко-католицької церви. Очоливши парафію Собору Вишгородської Богородиці Української греко-католицької церви у Вишгороді, отець Тарас звернувся до заступника голови райдержадміністрації Валентини Д ... Читати далі »

05.07.2014

Стадіону в школі – бути

Стадіону в школі – бути

Наприкінці минулого місяця в Новопетрівській ЗОШ №2, в якій навчається близько 160 учнів, розпочалося будівництво нового стадіону. Проект передбачає поле розміром 100 на 60 метрів, дворядну глядацьку трибуну та огорожу з сітки-рабиці. Загальна вартість проекту – близько 5 млн грн. Будівництво відбувається за сприяння народного депутата України Ярослава Москаленка.
 
Зараз зводиться так звана «подушка» для футбольної галявини, що будується сільською радою. Решта робіт виконуватиметься вишгородським ТОВ «Євроспортаренабудом». На стадіоні будуть займатися учні школи №2, та 65 вихован ... Читати далі »

Чемпіонат іде на перерву

Чемпіонат іде на перерву

Минулими вихідними учасники чемпіонату Вишгородського району з футболу провели останній тур першого кола, тож половина турнірної дистанції пройдена. Команди завершили першу половину чемпіонату з різними результатами, здобутками та відповідним настроєм.
 
У вищій лізі явного лідера не виявилось, команди «Енергетик», ФК «Лісовичі» та «Динамо КВПУ» щільно розмістились у верхній частині турнірної таблиці. Лише за більшої кількості забитих м’ячів лідерство отримав «Енергетик» (кількість очок та різниця забитих і пропущених м’ячів між командами «Енерг ... Читати далі »