Головна » 2014 » Червень » 14

Велика родина «Я – Ми – Україна»

Велика родина «Я – Ми – Україна»

З нагоди  Міжнародного Дня захисту дітей у Вишгороді на стадіоні  «Енергетик» пройшов веселий спортивно-розважальний фестиваль «Я – Ми – Україна». Свято відбулося за сприяння благодійного фонду «Джерело Надії», почесним президентом якого є депутат Верховної Ради України Ярослав Москаленко. Організували конкурси та змагання відділ молоді та спорту райдержадміністрації на чолі з Миколою Горовим і відділ культури, національностей та релігії – з Олександром Біляєвим. 
 
Розважальна програма була насичена різноманітними конкурсами, спортивними зма ... Читати далі »

Зміцнюємо матеріальну базу

Зміцнюємо матеріальну базу

Сьогодні неможливо уявити життя суспільства у забезпеченні його життєдіяльності без активної участі працівників медичної галузі. Забруднене довкілля, генетичні вади, численні нові, невідомі раніше захворювання вимагають  кваліфікованого втручання медиків, їх навчання, постійного вдосконалення та підвищення кваліфікації. Робота ця – не на поверхні, тому і згадується часто лише напередодні професійного свята  медиків. 

У Вишгородському районі, зокрема, у результаті проведених реформ, функціонує 50 лікувально-профілактичних закладів: 3 лікарні, 16 медичних амбулаторій, 30 фельдшерсько-акушерських пунктів, одна стом ... Читати далі »

Нова реабілітаційна палата

Нова реабілітаційна палата

У якості дарунка до Дня медичного працівника у госпіталі для воїнів-інтернаціоналістів «Лісова поляна» МОЗ України відкрито реабілітаційну палату для ветеранів Вишгородського району. 
 
У приміщенні зроблено ремонт, встановлені нові меблі, ЖК-телевізор, холодильник, душова кабіна та інші зручності. Кошти в сумі 80 тис. грн. для проведення ремонтних робот виділені народним депутатом України Ярославом Москаленком. Це вже друга палата у цьому закладі, відремонтована коштом народного обранця, перша відкрита у лютому цього року. Наші ветерани тепер мають можливість відпочивати та оздоровлюватися са ... Читати далі »

Парад світових культур

Парад світових культур

Нещодавно у Києві на Оболонській набережній відбулося грандіозне свято – парад світових культур за програмою відзначення Дня Києва. Побували на цьому дійстві і співочі колективи «Лютізька левада» та «Веснянка».
 
Розпочалося свято урочистою ходою представників культур майже сорока країн світу. Колону України очолювали учасники театралізованого дійства ТОВ «Парк Київська Русь»: князь Олег та княгиня Ольга на конях, за ними – княжа дружина у доспіхах, жінки в одязі часів Київської Русі.
 

Виховати громадянина-патріота

Виховати громадянина-патріота

Сьогодні виховання громадянина-патріота – цілеспрямований процес, мета якого – утвердження свідомості нації, народу, мовної єдності, кращих рис характеру громадянина України.
 
В основі виховного процесу Демидівської спеціалізованої школи лежить взаємодія педагогів, батьків, учнів та представників різноманітних структур, що співпрацюють зі школою.
 
Намагаючись створити середовище, яке розвиває, навчає та виховує, у школі проводяться різноманітні заходи, що забезпечують фор ... Читати далі »

Пам’ятаючи про лікарню

Пам’ятаючи про лікарню

Сорок трилітрових банок консервації особистого виготовлення передав Вишгородській ЦРЛ депутат районної ради Віктор Куляєв. Крім того, за його сприяння були здійснені заходи з благоустрою території лікарні.  
 
Як повідомив народний обранець, у цей скрутний для держави час ми повинні підтримувати наші заклади охорони здоров’я та інші установи суспільного значення всіма доступними засобами. Адже кожен з нас так чи інакше зіштовхується з проблемними питаннями щодо забезпечення соціальної сфери найнеобхіднішим.  ... Читати далі »

Лідер втрачає очки, але зберігає позиції!

Лідер втрачає очки, але зберігає позиції!

 Шостий тур чемпіонату Вишгородського району з футболу відзначився двома принциповими поєдинками. Так 10 червня в Лютіжі зустрілися лідери чемпіонату «Динамо КВПУ» (с. Катюжанка) та ФК «Лісовичі». Вихідний день, чудова сонячна футбольна погода – усе сприяло, щоб продемонструвати видовищний футбольний спектакль. Численні глядачі (мабуть рекордна кількість у цьому сезоні) залишилися задоволеними і інтригою цього матчу, і змістом гри, і бездоганним суддівством. 
 
Першими досягли успіху катюжанці, які розпочали гру дуже агресивно: нападник Олексій Хребот втілив перевагу сво ... Читати далі »