Головна » 2014 » Червень » 14 » Виховати громадянина-патріота
11:44
Виховати громадянина-патріота
Сьогодні виховання громадянина-патріота – цілеспрямований процес, мета якого – утвердження свідомості нації, народу, мовної єдності, кращих рис характеру громадянина України.
 
В основі виховного процесу Демидівської спеціалізованої школи лежить взаємодія педагогів, батьків, учнів та представників різноманітних структур, що співпрацюють зі школою.
 
Намагаючись створити середовище, яке розвиває, навчає та виховує, у школі проводяться різноманітні заходи, що забезпечують формування особистих рис громадянина-патріота.
 
«Пам’ятаємо минуле заради майбутнього» – під таким гаслом 3 червня відбулася організована екскурсія учнів школи до музею Великої Вітчизняної вій­ни, що знаходиться в селі Пилява.
 
Довга дорога привела нас у чудове місце, де зворушено пролунали церковні дзвони, а всіх наших учнів та вчителів гостинно зустріла сільський голова Тетяна Савиченко. 
 
Звернулись до присутніх голова Вишгородської районної ради Ірина Побідаш, начальник відділу освіти Світлана Чамро, засновник музею під відкритим небом Володимир Ткачук та представники військової частини. Діти захоплено ловили кожне слово про історію визволення Пиляви, взяли участь у покладанні квітів до монументу загиблих воїнів. Та найбільш цікавою для всіх стала експозиція з різними видами військової техніки, на яку можна було не тільки подивитись та доторкнутись, а ще й спробувати відчути себе членом екіпажу, оглядаючи внутрішнє приміщення бойової машини.
 
Сповнені вражень діти щиро подякували голові Вишгородської районної ради Ірині Побідаш, яка організувала екскурсію, відділу освіти, приватним підприємцям Олександру Хомичу, Олені Вітряній та працівникам музею. 
 
Валентина КОЗІЙЧУК,
Демидівська спеціалізована школа
Категорія: Демидівська громада | Переглядів: 940 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus