Головна » 2013 » Грудень » 26

Поширення реалізації Нацпроекту «Відкритий світ»

Поширення реалізації Нацпроекту «Відкритий світ»

Президент України Віктор Янукович доручив Кабінету Міністрів забезпечити поширення реалізації Національного проекту «Відкритий світ» на всі регіони вже з наступного року. 


«Я просив би Уряд зробити все належне, щоб з наступного року запрацював Національний проект «Відкритий світ», який забезпечить рівний доступ до освіти для кожної дитини в країні незалежно від місця її проживання», - сказав Глава держави, виступаючи на засіданні Ради регіонів. 

Він наголосив, що у 2013 році була реалізована ... Читати далі »

26.12.2013

Децентралізація влади - реалізації політики реформ

Децентралізація влади - реалізації політики реформ

Нова державна регіональна політика надала усі необхідні інструменти для успішного управління регіональним розвитком в інтересах територіальних громад. Про це Президент України Віктор Янукович сказав на засіданні Ради регіонів. 


«Переконаний, ефективна децентралізація влади - це запорука успішної реалізації політики реформ в Україні», - сказав Віктор Янукович. 

Президент нагадав, що цього року своїм Указом розширив повноваження та відповідальність місцевих державних адміністрацій. «Хотів би з ... Читати далі »

26.12.2013

Прийняття Держбюджету 16 січня

Прийняття Держбюджету 16 січня

Президент України Віктор Янукович сподівається, що Державний бюджет на 2014 рік буде прийнято 16 січня. 


«Я буду сподіватись, що він (Державний бюджет) буде прийнятий 16 січня», - сказав Президент на засіданні Ради регіонів. 

Глава держави вважає неприпустимим входження країни в новий рік без Держбюджету. 

«Вперше за багато років ми зустрічаємо Новий рік ... Читати далі »

26.12.2013

Якісни зміни у соціальній сфері

Якісни зміни у соціальній сфері

Наступний рік має стати роком подальших якісних змін у рівні доходів і матеріальному забезпеченні громадян, особливо найуразливіших верств населення - пенсіонерів, багатодітних родин, дітей-сиріт. На цьому наголосив Президент України Віктор Янукович під час засідання Ради регіонів. 


«Особливу увагу ми приділяли і будемо приділяти ефективній соціальній політиці», - сказав Глава держави, зауваживши, що особисто буде «жорстко контролювати урядову соціальну політику і виконання вимог до Міністерства соціальної політики». 

26.12.2013

Залучення інвестицій - пріоритет у розвитку регіону

Залучення інвестицій - пріоритет у розвитку регіону

Під час прес-конференції Анатолій Присяжнюк розповів представникам ЗМІ про реалізацію програми "Київщина без окраїн”. Мета якої - розвиток не лише пристоличних територій, а й найвіддаленіших куточків регіону. - 


Сьогодні в області діє програма «Київщина без окраїн», суть якої полягає у створенні сприятливих умов для ведення бізнесу у віддалених районах області, відкриття підприємств, нових робочих місць, забезпечення населення якісною та доступною освітою, медициною, будівництва будинків культури та бібліотек, - сказав Анатолій Присяжнюк. 

26.12.2013