Головна » 2013 » Грудень » 26 » Децентралізація влади - реалізації політики реформ
22:42
Децентралізація влади - реалізації політики реформ
Нова державна регіональна політика надала усі необхідні інструменти для успішного управління регіональним розвитком в інтересах територіальних громад. Про це Президент України Віктор Янукович сказав на засіданні Ради регіонів. 

«Переконаний, ефективна децентралізація влади - це запорука успішної реалізації політики реформ в Україні», - сказав Віктор Янукович. 

Президент нагадав, що цього року своїм Указом розширив повноваження та відповідальність місцевих державних адміністрацій. «Хотів би запитати: які позитивні результати посилення цих повноважень? Насамперед це питання стосується Кабінету Міністрів, який мав би забезпечити ефективний механізм успішного виконання Указу», - наголосив Глава держави. 

За його словами, це питання також стосується голів місцевих адміністрацій, які не змогли адекватно використати нові важелі управління та нові можливості. 

«Ви зобов’язані послідовно розкривати соціально-економічний потенціал відповідних територій, успішно використовувати інструменти державно-приватного партнерства та ефективно реалізовувати державну регіональну політику на місцях», - підкреслив Віктор Янукович.
Переглядів: 445 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus