Головна » 2013 » Грудень » 26 » Залучення інвестицій - пріоритет у розвитку регіону
22:38
Залучення інвестицій - пріоритет у розвитку регіону
Під час прес-конференції Анатолій Присяжнюк розповів представникам ЗМІ про реалізацію програми "Київщина без окраїн”. Мета якої - розвиток не лише пристоличних територій, а й найвіддаленіших куточків регіону. - 

Сьогодні в області діє програма «Київщина без окраїн», суть якої полягає у створенні сприятливих умов для ведення бізнесу у віддалених районах області, відкриття підприємств, нових робочих місць, забезпечення населення якісною та доступною освітою, медициною, будівництва будинків культури та бібліотек, - сказав Анатолій Присяжнюк. 

Завдяки цьому проекту вдалося залучити мільярди інвестицій не тільки до пристоличних регіонів а й до районів, які раніше вважалися депресивними, зокрема, Володарський, Згурівський, Поліський, Іванівський, Згурівський, Яготинський та інші. 

За словами голови Київської ОДА, важливу роль у розвитку регіону відіграє інвестиційна діяльність. Сьогодні область має угоди про співпрацю з 33 іноземними регіонами. Зокрема, досить ефективною є співпраця з бізнес-структурами грецького острова Крит. Спільно з нашими колегами ми провели Першу Міжнародну виставку-ярмарок «Дари Київщини» та Міжнародну виставку «Критська осінь», під час яких було проведено понад півтисячі зустрічей підприємців Київщини та Криту. 

- У інвестиційній діяльності важливу роль відводимо зміцненню міжнародних зв’язків. Адже, якщо ми прагнемо європейських стандартів, саме це і є основою розвитку нашого краю, – наголосив Анатолій Присяжнюк.
Переглядів: 403 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus