Головна » 2013 » Грудень » 17

Підсумки візиту Януковича

Підсумки візиту Януковича

Росія і Україна домовилися про зниження ціни на газ. Також РФ купить євробонди України на $15 млрд у 2013 і 2014 роках. При цьому Путін запевнив, що питання вступу України до МС не обговорювалося. 


"Газпром" і "Нафтогаз" підписали доповнення, яке дає можливість "Газпрому", що він і має намір робити - продавати Україні газ за ціною 268,5 долара за тисячу кубів. Зараз ця ціна близько 400 доларів була", - сказав Путін на прес-конференції за підсумками засідання російсько-української міждержавної комісії, повідомляють РИА Новости. 

17.12.2013

Освітянські новини

Освітянські новини

17 грудня у м. Вишгороді за участі голови райдержадміністрації О.Приходька відбулася нарада керівників навчальних закладів району. Участь у заході взяли заступник голови райдержадміністрації В.Духота, начальник відділу освіти райдержадміністрації С.Чамро, директори загальноосвітніх, позашкільних та дошкільних навчальних закладів району. 


За участь в дитячому творчому марафоні «Майбутнє України будуємо разом» О.Приходько вручив Подяку та цінний подарунок керівнику Вишгородського муніципального духового оркестру Я.Глібовичу за активну життєву позицію та значний особистий вклад у виховання та навчання молоді. 
17.12.2013

Євромайдан стоїть не за лідерів опозиції

Євромайдан стоїть не за лідерів опозиції

У неділю, 15 грудня відбулися довибори у Верховну Раду, де опозиція отримала виразну відповідь на свою неконструктивну позицію. Так, у 4 з 5 виборчих округів єдині кандидати від опозиції зазнали поразку. 


Цей програш – це сигнал опозиційним силам від суспільства про те, що люди не підтримують радикалізм і хаос, які пропонують опозиціонери. що значна частина людей на Євромайдані стоїть не за лідерів опозиції, а за конкретні питання, на які влада вже знайшла відповіді, адже Президент України та Уряд не змінюють зовнішньополітичний курс та проводять активну роботу щодо підписання угоди про асоціацію з ЄС. 
17.12.2013

Інтерв'ю Миколи Азарова телеканалу Інтер

Інтерв'ю Миколи Азарова телеканалу Інтер

- Многие отрыто пишут, либо намекают, что в Москве могут быть подписаны определенные документы, которые станут основой для последующего вступления Украины в Таможенный союз. С другой стороны, есть заявление Министра иностранных дел России Лаврова, где он заявляет, что двери в ТС для Украины открыты. Давайте внесем ясность. Есть ли какие-то моменты, связанные с вступлением в Таможенный союз в тех документах, которые сейчас готовы к подписанию? 


- Надо, чтобы наши зрители реально представляли себе механизмы подписания межгосударственных документов. Все эти документы проходят через рассмотрение Правительства. В тех документах, которые ... Читати далі »

17.12.2013