Головна » 2013 » Грудень » 17 » Євромайдан стоїть не за лідерів опозиції
16:16
Євромайдан стоїть не за лідерів опозиції
У неділю, 15 грудня відбулися довибори у Верховну Раду, де опозиція отримала виразну відповідь на свою неконструктивну позицію. Так, у 4 з 5 виборчих округів єдині кандидати від опозиції зазнали поразку. 

Цей програш – це сигнал опозиційним силам від суспільства про те, що люди не підтримують радикалізм і хаос, які пропонують опозиціонери. що значна частина людей на Євромайдані стоїть не за лідерів опозиції, а за конкретні питання, на які влада вже знайшла відповіді, адже Президент України та Уряд не змінюють зовнішньополітичний курс та проводять активну роботу щодо підписання угоди про асоціацію з ЄС. 

Під час довиборів жителі в проблемних округах чітко визначились на виборах, підтримавши діалог замість протистояння та ультиматумів. Лише реальними справами потрібно доказувати свою спроможність бути депутатом і завжди відстоювати права та допомогти людям. Щоб не доводилося тікати після закінчення депутатської каденції. Сьогодні опозиція втрачає довіру виборців, адже більшість з них нічого не робить... 

Соціолог 
Володимир Бондаренко
Переглядів: 426 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus