Головна » 2013 » Грудень » 06

День Місцевого самоврядування

День Місцевого самоврядування

05 грудня Голова райдержадміністрації О.Приходько та голова районної ради О.Носаль привітали присутніх з Днем місцевого самоврядування в Україні, подякували всім, хто працює в сільських, селищній, міській та районній радах, хто представляє передовий загін народних обранців за самовіддану працю на благо народу України. 


Керівники району побажали всім, хто працює нині, і тим, хто віддав багато років роботі у сфері самоврядування, а тепер перебуває на заслуженому відпочинку, земних благ і щедрот, міцного здоров'я, щастя, родинної злагоди та людської поваги. 
06.12.2013

У Таращі відкрили інформаційно-ресурсний центр

У Таращі відкрили інформаційно-ресурсний центр

Днями в приміщенні відділення поштового зв’язку «Тараща» по вул. Шевченка, 37 відбулось урочисте відкриття інформаційно-ресурсного центру «Адміністративні послуги: спрощений доступ через пошту». 


В заході взяли участь: заступник голови Київської облдержадміністрації Володимир Максименко, в.о голови Таращанської райдержадміністрації Юрій Шостак, заступник голови Таращанської районної ради Анатолій Ткачук, в.о. директора КОД УДППЗ «Укрпошта» Анатолій Лепикаш. В заході також приймали участь керівники відділів та управлінь Таращанської РДА, голови сільських рад району та на ... Читати далі »

06.12.2013

Вже 100 квартир побудовано за рахунок бюджету

Вже 100 квартир побудовано за рахунок бюджету

Сьогодні в рамках робочої поїздки до смт. Глеваха Васильківського району Віце-прем’єр міністр Олександр Вілкул та голова Київської облдержадміністрації Анатолій Присяжнюк перевірили готовність житлового будинку, який споруджувався за участі Державного фонду сприяння молодіжному кредитуванню. 


Новий будинок, який споруджений забудовником ТОВ ВБП "Сільбуд- Інвест” всього налічує 61 квартиру, з яких 22 здані під програми доступного житла. 

Як повідомив Олександр Вілкул в цьому році вже укладено ... Читати далі »

06.12.2013

«Лише в злагоді ми зможемо розбудовувати Україну»

«Лише в злагоді ми зможемо розбудовувати Україну»

Нині до нашої держави прикута пильна увага міжнародної спільноти. Провідні світові ЗМІ на перших шпальтах розповідають про акції протесту в Києві. Звичайно, ці події не обійшли й Київщину. Про це говоримо з головою обласної державної адміністрації Анатолієм Присяжнюком. 


Анатолію Йосиповичу, ви були одним із перших представників влади, хто висловив своє ставлення до того, що відбувається в столиці. Вважаю громадянським обов’язком не відмовчуватися, а висловити свою позицію в такий складний для держави час. Аналізуючи події, думаю, що організатори Євромайдану абсолютно не зацікавлені в мирному вирішенні конфлікту. Їхнє завдання – силове за ... Читати далі »

06.12.2013

"Солдат били, кидали в них пляшки, розпилювали газ"

Виступ Міністра внутрішніх справ України Віталія Захарченка на брифінгу з приводу подій, що відбулися у столиці 30 листопада та 1 грудня. 


«Мирні зібрання в Україні почалися ще 24 листопада. Майже тиждень вони справді носили виключно мирний характер. 

30 листопада на Майдані з’явилися агресивні молоді люди, які стали розтягувати огорожі, кидатися камінням у працівників міліції та використовувати сльозогінний газ. 
06.12.2013

Адмінреформа: місцеве самоврядування

Адмінреформа: місцеве самоврядування

06 грудня у великому залі адміністративного будинку у м. Вишгороді під керівництвом першого заступника голови Вишгородської райдержадміністрації В.Савенка та за участі заступника голови районної ради О.Глущенка відбулась оперативна нарада. 


Участь у заході взяли заступники голови райдержадміністрації, керівник апарату райдержадміністрації, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, представники районної ради, депутатського корпусу, голови виконавчих комітетів місцевих рад району, керівники правоохоронних органів, територіальних органів центральних органів виконавчої влади, комунальних підприємств району, автотранспортних підп ... Читати далі »

06.12.2013