Головна » 2013 » Листопад » 17

Влада і громадськість

Влада і громадськість

Обухові відбулося засідання правління громадської ради при Київській облдержадміністрації та Обухівської міської і районної громадських рад. Поряд з питаннями діяльності обласної ради, учасники засідання розглянули питання співпраці з органами влади. 


Звертаючись до учасників заходу, заступник голови облдержадміністрації Тетяна Подашевська наголосила на поліпшенні взаємовідносин обласної влади з інститутами громадянського суспільства. 

- Влада і громадські організації Київщини співпрацюють як рівн ... Читати далі »

17.11.2013

Владу — громадам

Владу — громадам

15 листопада у великому залі адміністративного будинку у м. Вишгороді під керівництвом голови Вишгородської райдержадміністрації О.Приходька та за участі голови районної ради О.Носаля відбулась оперативна нарада. 

 
Участь у заході взяли перший заступник голови райдержадміністрації В.Савенок, заступники голови райдержадміністрації В.Духота та Т.Овчиннікова, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, представники районної ради, депутатського корпусу, голови виконавчих комітетів місцевих рад району, керівники правоохоронних органів, територіальних органів центральних органів виконавчої влади, комунальних підприємств району, автотранспортних підприємств, які надають послуги з ... Читати далі »