Головна » 2013 » Жовтень » 01

Кожна дитина має відчувати родинне тепло

Кожна дитина має відчувати родинне тепло

Про це сьогодні йшлося під час апаратної наради у голови Київської облдержадміністрації Анатолія Присяжнюка. 


Сьогодні однією з основних засад реалізації державної політики є створення умов для реалізації права кожної дитини на виховання в сім’ї. 

- В рамках реалізації соціальних ініціатив, зусилля влади спрямовані на зниження числа сиріт та забезпечення кожній дитині можливість виховуватися в сім’ї, - зазначив Сергій Андріяш. – Зростаючи у родинному колі, дитина набагато краще адаптовується ... Читати далі »

01.10.2013

Всі мешканці Київщини повинні мати соціальний захист

Всі мешканці Київщини повинні мати соціальний захист

Голова Київської обласної державної адміністрації Анатолій Присяжнюк провів апаратну нараду, в якій взяли участь заступники голови облдержадміністрації та обласної ради, керівники структурних підрозділів облдержадміністрації. 


Про підвищення соціального захисту найбільш уразливих верств населення доповів директор департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Олександр Мартинюк. 

- Зусилля влади сьогодні спрямовані в напрямку створення належного соціального захисту найбільш ... Читати далі »

01.10.2013

Турбота про дошкільнят

Турбота про дошкільнят

На Київщині триває активна робота щодо розбудови дошкільних навчальних закладів. Про це повідомив голова Київської обласної державної адміністрації Анатолій Присяжнюк під час урочистого відкриття дитячого садочка «Веселка» у Гаврилівці Вишгородського району. 

- У рамках соціальних ініціатив Президента України зусилля влади на Київщині спрямовано саме на будівництві та реконструкції дошкільних закладів освіти, - наголосив Анатолій Присяжнюк. - З початку року в області було відкрито та реконструйовано 16 садочків та створено понад 1800 додаткових місць. 

Як зазнач ... Читати далі »

01.10.2013

Батьківство в радість

Батьківство в радість

30 вересня в Україні відзначається свято – День усиновлення. 


Реформа системи захисту прав дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, в Україні одна з найуспішніших реформ за останні 10 років. На виконання завдань Президента України Віктора Янеуковича урядом було прийнято низку надзвичайно важливих рішень в сфері розвитку та підтримки національного усиновлення, сімейних форм виховання, збільшення фінансування по догляду за дітьми – інвалідами, підвищено розмір державної допомоги при народженні дитини, запроваджено державну допомогу при усиновленні (грошові виплати при усиновленні прирівняні до виплат при народженні дитини ... Читати далі »

01.10.2013