Головна » 2013 » Жовтень » 1 » Кожна дитина має відчувати родинне тепло
15:41
Кожна дитина має відчувати родинне тепло
Про це сьогодні йшлося під час апаратної наради у голови Київської облдержадміністрації Анатолія Присяжнюка. 

Сьогодні однією з основних засад реалізації державної політики є створення умов для реалізації права кожної дитини на виховання в сім’ї. 

- В рамках реалізації соціальних ініціатив, зусилля влади спрямовані на зниження числа сиріт та забезпечення кожній дитині можливість виховуватися в сім’ї, - зазначив Сергій Андріяш. – Зростаючи у родинному колі, дитина набагато краще адаптовується до життя в суспільстві. 

Наразі в області продовжує активно реалізуватися програма «Кожній дитині - родину», яка передбачає будівництво, реконструкцію, облаштування та відкриття дитячих будинків сімейного типу з метою створення умов для забезпечення права дітей на сімейне виховання. 

- Задля нормального розвитку кожної дитини важливо, щоб вона відчувала батьківську турботу, увагу і тепло, що може забезпечити тільки сімейна атмосфера, - повідомив Анатолій Присяжнюк. - Сьогодні на перше місце ми виносимо питання облаштування та відкриття дитячих будинків сімейного типу. Адже саме така форма виховання здатна забезпечити право на сімейне виховання для дітей сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування.
Переглядів: 505 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus