Головна » 2013 » Жовтень » 1 » Всі мешканці Київщини повинні мати соціальний захист
15:37
Всі мешканці Київщини повинні мати соціальний захист
Голова Київської обласної державної адміністрації Анатолій Присяжнюк провів апаратну нараду, в якій взяли участь заступники голови облдержадміністрації та обласної ради, керівники структурних підрозділів облдержадміністрації. 

Про підвищення соціального захисту найбільш уразливих верств населення доповів директор департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Олександр Мартинюк. 

- Зусилля влади сьогодні спрямовані в напрямку створення належного соціального захисту найбільш уразливих верств населення, а саме пенсіонерів, інвалідів та ветеранів війни. В рамках соціальних ініціатив Президента України на Київщині створюються всі необхідні умови задля нормального життя таких категорій населення, - зазначив Олександр Мартинюк. – Наразі в області збільшуються надбавки на догляд за дітьми-інвалідами та допомога малозабезпеченим сім’ям. 

Також Олександр Мартинюк повідомив, що в рамках реалізації соціальних ініціатив з минулого року триває Порядок забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації, яким передбачено забезпечення інвалідів засобами пересування за індивідуальним замовленням. Після виготовлення таких засобів підприємствами-виробниками, до замовника здійснюється поставка додому. 

У свою чергу губернатор Київщини наголосив, що сьогодні завдяки зусиллям влади, в регіоні створені всі умови для підвищення соціального захисту найбільш уразливих верств населення. 

- Завдяки реалізації соціальних ініціатив та доручень Президента України на Київщині активно продовжує втілюватися в життя понад 40 цільових програм соціального захисту населення, що дозволяє надавати адресну допомогу соціально-вразливим верствам населення, - зазначив Анатолій Присяжнюк. - Одна з них - програма «Турбота», якою передбачено не тільки вирішення разових питань матеріальної допомоги ветеранам, забезпечення їх ліками та засобами реабілітації, а й комплексне вирішення питань через соціальні програми і проекти.
Переглядів: 491 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus